1.4.2014

* Kalevi ja lapset

Mun värillinen tausta kokeilu. Pitää ottaa ihan huumorilla. Ei yhtään vakavasti. Värilliset taustat on hankalia. Kaikki näyttää liian retroille, voimakkaille ja tunkkaisille. Tai muuten vaan tyhmille.

9 kommenttia:

 1. Tää on ihana. Turkoosilla taustalla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti. toi hahmo on ihan hauska. tieten kaleville voisi laittaa sanomalehden kainaloon tai muuta rekvisiittaa..

   Poista
 2. Tässä on ideaa! Mikäs pakko sun on väkisin yrittää värillistä taustaa,jos sun hahmot viihtyy vaaleassa? Laita otuksiin itseensä turkoosia ym väriä,kuten tässä olet tehnyt. Niinkuin ne ed postauksien linnutkin, raikkaita vaaleaa vasten ovat ja lintuihin saa kyllä väriä laitettua itseensä. En osaa niitä millään väripohjalla ees kuvitella. Minusta tämän hahmon ryhti on yliveto :D tuommoinen vakava olento. Terkuin Ikkunaruutu-Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hirveesti aina halutaan muuta kuin valkoista taustaa. meillä on lapsilla paljon valkoista ja en yhtään karsasta sitä. toisaalta taas on hirveesti kuoseja jotka on täynnä väriä ja itse en taas nyt jotenkin yhtään välitä sellaisista.. mut tää olikin kokeilu.

   Kalevilla on isänsä poikia. Kaikilla huono ryhti.

   Poista
  2. Meilläkin suositaan valkeaa lapsilla. Ajattelen,että on ne tahrat ikäviä jossain keltaisessakin ja joka tapauksessa paljon tulee pyykkiä,niin sama se vaikka on valkoinenkin.Hahmoja vois ehkä isontaa,niin vaalea tausta ei olisi niin hallitseva mutta saisi silti olla vaalea. On meitä varmaan paljon,jotka mielellään ostaisivat valkean kankaan ja kun sitä ei kovin paljon ole valikoimissa,voisi olla hyvinkin menekkiä. Minusta väripohja jotenkin syö hienon piirroshahmon ideaa,en osaa perustella miksi mutta jotenkin latistaa. Kalevin pojat vois istua vaikka sanomalehden päällä,jos joku meinaisi koulia niistä sisäsiistejä,ja lehteen vähän väriä. Lilli

   Poista
 3. Hahmo on hauska, mutta vähän apea. Siksi sympaattinen :)

  VastaaPoista
 4. :D Voi Kalevi! Onpas hauska. Turkoosi pohja noista kivin, Kaleville vois tosiaan ämpätä jonku pikku yksityiskohdan. Tai oisko hyvä idis tehdä vähän lisää varjoa maahan? Vaikka tuollasella suttujäljellä tai pisteillä? Tai jotain tuonne taustalle? Pilviä suttujäljellä?

  Tosi symppis hahmoja kyllä!

  VastaaPoista
 5. Ihana Kalevi! Ihan paras tuolla murretun vihreällä pohjalla <3

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään tuosta isosta, alimmaisesta eniten. Taustan väristä en ehkä. Hauska Kalevi ja lapsi ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails