3.4.2014

* Kankaanpainoa ja arvontaa!Eilen oli viimeinen kankaanpainon kurssipäivä. Yhyy. Kurssi oli huippu ja tuntui että loppui kesken. Jäi niin paljon toteutettavaa. Opettajana oli tekstiilitaiteilija Virpi Vesanen-Laukkanen. Kiitos paljon hyvästä opetuksesta. Opettaja laittoi tekemään itse ja kokeilimme kurssin aikana paljon erilaisia tekniikoita. Mahtavuutta.


Painoin tälläkertaa uudella seulalla. Olin valottanut seulalle piirtämäni lehmänkallosommitelman. Painoin isomman helmenharmaan trikoon kalloilla ja yhden puuvillapalasen. Ja illalla päätin tehdä puuvillasta kangaskassin ja arpoa sen lukijoiden kesken.
Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttikenttään mikä on kivointa blogissani. Kullekin vastaajalle tulee siis yksi arpa mutta pelkkä mukana- ilmoitus ei riitä. Anonyymit jättävät muista erottuvan nimimerkin ja sähköpostiosoitteen. muoks.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Arvonta on voimassa 15.4 asti. 

Laukku on esipestyä luonnonvalkoista puuvillaa. Kuvio on painettu mustalla ja keltaisella. Laukkuun on tehty kahvat mustasta kierrätysvetoketjusta sekä laukun suu on tuettu vetoketjulla. Kassin koko 28x41. Sisällä pieni lenkki avaimia varten, sekin vetoketjusta. Printin korkeus 28cm. Laukun voi pestä 40 asteessa nurinpäin, ei valkaisuainetta sisältävällä pesuaineella, samanväristen kanssa. 

Onnea arvontaan!

61 kommenttia:

 1. Mukana :) Minusta on ollut innostavaa varsinkin tässä viime aikoina nähdä juuri näitä upeita kankaanpainokurssin tuotoksia! Minäkin haluan kankaanpainokurssille :)

  VastaaPoista
 2. Rakastan blogiasi mahtavien ideoiden takia! Annat paljon inspiraatiota minulle :) Ihana laukku ja kaunis kuviointi, ehdottomasti mukana arvonassa!

  VastaaPoista
 3. Mukana! Musta kivointa sun blogissa on seurata sitä, miten kympillä sä innostut jostain asiasta ja panostat siihen ihan täysillä, on se sitten applikointi, kuosikuvat, kankaanpainanta, tyllin rypyttely... mikä vaan! Inspiroivaa innostumista! :)

  VastaaPoista
 4. Mukana tietty! (: Heh. Itsekkin olin kankaanpainokurssilla vkloppuna ja samanmoinen arvonta tulossa (:

  VastaaPoista
 5. Viime aikoina erityisesti nämä kankaanpainannat. Ja paljon hienoja oivalluksia ja ideoita monenlaisissa ompeluksissa :)

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kun teet juuri niitä juttuja mitkä sua itseä kiinnostaa ja se tuo myös vahtelevuutta tänne blogiin. On kiva nähdä sun tekeleitä, kun ne ei ole liian pitkälle vedettyjä erikoisuuksia, mutta kumminkin aina niin hienoja ja uniikkeja. Mii laik! :) ja mukana ollaan arvonnassa!

  VastaaPoista
 7. Minä pidän myös omaleimaisuudesta, siitä että sun jutut on niin selkeesti sun juttuja eikä samanlaista ole missään muualla. Lastenvaatteissa on kivaa ajattomuutta, ne ei tartu mihinkään retrobuumiin eivätkä ole lian lapsellisia vaikka ovatkin selkeästi lapsellisia - eli siis monet jutut voisi kuvitella myös aikuiselle ilman että ne vaikuttaisivat lapsellisilta, mutta kuitenkaan ne eivät ole aikuisten juttuja vaan selkeästi lasten. Siitä tykkään kovasti. Blogi on tosiaan inspiroiva, vaikka mun inspiraatio jääkin usein sellaisen kadehtivan ihailun tasolle, kun en ehdi enkä jaksa tarttua ideoihin oikeasti.

  VastaaPoista
 8. Mie tykkään erityisesti sun kuosisuunnitteluista! Vaikka ohan täällä paljon muutakin kiinnostavaa, mutta ne nyt on erityisesti jääny mieleen :)

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa tietty!! kyllä se kokonaisuus näissä sivuissasi saa aina palaamaan "luoksesi".. Itse juuri omanblogin aloittelijana on mukava seurata teitä "konkareita" :) Ja nimenomaan omaleimasuus näissä blogeissa on se JUTTU.

  VastaaPoista
 10. Ohjeet ja vinkit. Mm. Aplikointiohjeet , vaikka harjoittelu onkin vielä suunitteluasteella niin ohjeet on monesti luettu :-). Niin ja nyt nämä kankaanpaino-jutut on ihania!

  Arla Tuukkanen
  arla.tuukkanen@netti.fi

  VastaaPoista
 11. Mä olen ollut vuosia sun blogin lukijana ja tykkään siitä että teet omaa juttuasi ja oot aina askeleen edellä muita. Lisäksi tykkään melkein kaikista käsitöistä mitä teet ja toivoisin kovasti että näitä sun juttuja tehtäisiin kankaina muillekin. Ja sulla on pettämätön värisilmä :)

  VastaaPoista
 12. Mä tykkään sun uniikista tyylistä:) Olet taitava!

  VastaaPoista
 13. Kivointa noiden kaikkien ohjeiden lisäksi on minusta nämä maalaamasi ja painamasi teokset jotka ovat niin sun tyylisiä ettei vastaavia muualla nää. ♥

  VastaaPoista
 14. Mielenkiinnolla aina odotan mitä uutta unikuu on tälläkertaa keksinyt :) Kankaanpainantajutut menee miulta ihan yli hilseen, mutta jos noita kankaita saisi jostain kaupasta, ostaisin samantien. Olen aivan rakastunut tuohon sulka-kuvioon.

  VastaaPoista
 15. Parasta blogissasi on omanlainen tyylisi ja monipuolisuus erilaisten ompelusten tekemisessä :) Aina saa uusia ideoita omaankin tekemiseen!

  VastaaPoista
 16. Eniten pidän luovuudestasi. Varsinkin kaikki hamahelmi-ideat olivat huikeita ja juuri ne vetivät minut blogisi lukijaksi.

  VastaaPoista
 17. Hmm, sinun blogissas ihan parasta on se miten kaikessa näkyy sinun oma kädenjälkesi. Tunnistaa kenen kuvista on kyse vaikkei näkisi edes blogin nimeä. Ottaen huomioon, etten yleensä ole kamalan kiinnostunut lastenvaatepainotteisista ompelublogeista, niin silti olen jaksanut seurata sinun blogias kaaaauan :) Tykkään siitä, että ne lastenvaatteet joita teet, voisi usein olla myös aika monen muun ikäisen vaatteita.

  Ja jos en voita tota laukkua niin suutun sulle ehkä ikuisiksi ajoiksi :p törkeen hieno!

  VastaaPoista
 18. Mä olen monta vuotta seurannut sun blogias. Aloittaessani seuraamaan sun blogiasi ihastuin taitaviin applikointeihin, nyt mä olen täysin mykistynyt noista hienoista kankaanpainojutuista. Mun mielestä sun kuoseja saisi enemmänkin tulla tuotantoon asti. :) Ne on just sopivia kuoseja sekä äidille ja pojalle.

  VastaaPoista
 19. poikkeaa muista käsityöblogeista monipuolisuudellaan ja persoonallisuudellaan. erikoisia (positiivisesti), värikkäitä ja uniikkeja juttuja.

  VastaaPoista
 20. Kivoja ideoita sinulla. Mukaan tähän arvontaan.

  VastaaPoista
 21. Erilaisuus ja ideat saa seuraamaan.

  VastaaPoista
 22. Mäkin oon seurannut blogia jo monta vuotta. Aluksi ihailin taitavia ompeluita ja blogin tyyliä mut tällä hetkellä niiden ohi on mennyt kangasmaalaukset, kankaanpainanta ja kuosit. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 23. Alkujaan taisin tulla blogiasi katsomaan applikoinnin ohjeiden perässä pari vuotta sitten. Pieni kertaus oli paikallaan, kun omista opiskeluvuosista on jo aikaa (ja applikointia ei ollut tullut tehtyä sen jälkeen). Pidän myös selkeistä kuvista, innostuneisuudestasi sekä ideoista mitä blogistasi löytyy. Persoonallisuuden nostan minäkin esille yhdeksi syyksi, miksi blogia seurailen.

  VastaaPoista
 24. Tykkään kovasti applikoinneistasi, aivan ihania ja suloisia :) Muutonkin lastenvaatetyylisi uppoaa.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Vaikka blogin on entistä monipuolisempi nykyään, tykkään silti edelleen eniten applikoinneistasi. Ja ylipäätään blogisi on persoonallinen suurimpaan osaan blogeja verraten.

  VastaaPoista
 26. Wau mikä kassi! Tykkään seurata siun blogia kun täällä käydessä inspiraatio lähtee laukkaamaan. Nää siun kankaanpainojutut on ollu kivoja lukee ja tykkään siun kynän jäljestä kuvituksessa ;)

  VastaaPoista
 27. Mä tykkään sun tyylistä. Ei valtavirtaa, vaan ihan omaa. Ja jälki on aina siistiä.

  VastaaPoista
 28. Mukana =)
  Sulla on aivan ihania ideoita ja toteutkset ovat mahtavia <3
  Aplikointijutut ja kankaanpainanat ovat aivan mahtavia, niissä on niin uniikkijuttuja mukana. Olen vasta äskettäin liittynyt sun vir.lukijaksi ja olen ompelussakin vasta alkaja ja täältä käyn ekana etsimässä tietoja miten jokin toteutetaan.

  Kaiken kaikkiaan aivan ihana sivusto!! <3

  VastaaPoista
 29. Ihan mahtavia painatuksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 30. Kuosit! Etenkin toi sulkakousi. Jos sitä saisi kaupasta kankaalla, niin ostaisin!

  VastaaPoista
 31. Mukana! tykkään sun omasta tyylistä mitä blogissasi esittelet :) aiheet on myös monipuolisia, eikä aina vaan kuvia valmiiksi ommelluista vaatteista.


  Mimi

  VastaaPoista
 32. Mie tykkään sun tyylistä piirtää. Nää kankaanpainojutut on hienoja. Erityisesti sulkakuosi on iskenyt :)

  VastaaPoista
 33. Mä tykkään sun blogissa siitä, että ensinnäkin sen ulkoasu on siisti ja aiheet vaihtelevat, et jää junnaamaan yhteen asiaan vaan menet eteenpäin. Luovuutta on ihana katsella :)

  VastaaPoista
 34. Tykkään omanlaisesta tyylistäsi ja hauskoista ideoistasi. Vanhemmissa jutuista mieleeni ovat jääneet upeat applikoinnit ja hyödylliset ohjeet. Uudemmissa jutuissa tykkään erityisesti Teen pallopaidasta.

  VastaaPoista
 35. Tykkään kaikista eniten siitä, että sulla on kaikessa selkeä oma tyyli ja sitä on ollut hienoa seurata, miten se tyyli jalostuu

  VastaaPoista
 36. Upeimpia juttuja blogissasi ovat kankaalle maalaamasi eläimet ja muut hahmot.

  VastaaPoista
 37. Olet kyllä huippulahjakas ;) nämä kankaanpainokuviot on huikeita. Ompelussa olet myös idearikas ja taitava luomaan ihanuuksia <3

  VastaaPoista
 38. Hienointa blogissa on sun huolellisuus ja kärsivällisyys.

  VastaaPoista
 39. Tulin tänne alun perin maalaamiesi kankaiden houkuttelevana. Ne postaukset ovat varmaan vieläkin kivoimpia. Tykkään ompelublogeissa eniten aikuisten vähän erilaisista vaatteista, ja niitäkin teet silloin tällöin.

  VastaaPoista
 40. Blogisi on huikean luova ja inspiroiva! Tyylisi on todella persoonallinen! :) On mukava käydä kurkistamassa mitä uutta olet luonut!

  VastaaPoista
 41. Kuvat bogissa ovat inspiroivia. Teet ihan omannäköisiäsi juttuja. ♡

  VastaaPoista
 42. Parasta on kaikki huikeat ideat ja tekemisen meininki :)

  VastaaPoista
 43. Mukavinta on laadukkuus. Olet siis minun silmissäni osa laadukkaiden blogien ryhmää ;)

  VastaaPoista
 44. Upeita applikointejasi tulin aluksi katsomaan ja ihailemaan. Nyt olen jo ihan koukussa näihin kaikkiin juttuihin mitä teet. Osaisinpa minäkin ;)

  VastaaPoista
 45. Kauniita, omaperäisiä kuoseja! Hienoja ideoita.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Kiitos vierailusta blogissani ja kommentista myös. Osasin siis tulla vastavierailulle ja osallistunpa arvontaankin. Pikaisesti selasin sivujasi ja tykkäsin kyllä. Niin oli rauhoittavan seesteisiä kuoseja, erilaisia kuin muilla painotyöt. Palaan enemmällä ajalla uudelleenkin.

  VastaaPoista
 47. Kivointa on persoonalliset ja inspiroivat ompelukset, sekä muut vinkit ja ohjeet, esim. kesälippiksiä oon ommellut sun ohjeen avulla! :)

  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 48. Tykkään yleensäkin sun erilaisesta tyylistä tehdä kaikki. Oma näkemys tulee ihanasti esiin kaikissa töissä. Kankaanpainossa ehkä vielä erityisemmin.

  VastaaPoista
 49. Tämän olen varmaankin sanonut ennenkin, mutta tykkään siitä, että olet aina kartalla siitä viimeisimmistä hiteistä ja uutuuksista (esim. Pantonen värit jne jne), mutta pysyt silti uskollisena omalle tyylillesi. Se on hienoa jos mikä, olet ihanan persoonallinen!

  VastaaPoista
 50. Mun mielestä hienointa sinun blogissa on se, että teet aina jotain uudenlaista, erilaista ja yllättävää. Ja hyvin teetkin :)

  VastaaPoista
 51. Mukana arvonnassa. Blogissasi on tosi kauniita ja huolellisesti tehtyjä töitä ja taitavia piirroksia. Nautin niistä =)

  VastaaPoista
 52. Kivointa on tekemisen ilon välittyminen töisäsi :)

  VastaaPoista
 53. Ensimmäistä kertaa vierailen blogissasi. Googlasin Marimekon ystävänmyyntiä ja tänne tulin mutkan kautta. :) Nyt pitää tarkistaa mitä kaikkea tämä blogi oikein pitää sisällään.

  abackman66 at hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Sä oot niin inspiroiva.

  VastaaPoista
 55. Mä olen viimeaikoina ihaillut näitä kankaanpainantajuttuja.

  VastaaPoista
 56. Piirroksesi paperille ja kankaalle (pehmolelut <3) ovat hirvittävän ihania ja taidokkaita. Pidän myös kovasti kaikista postauksista veistoksia-tagin alla (visuaalisista sankareistasi oli jännä lukea:) Yleensäkin kirjoitat mielenkiintoisesti, ja kuvasi ovat hyviä.

  VastaaPoista
 57. Mukana! Kankaanpainanta on niin kivaa, kun vaan pääsee hommiin. :) Kiitos sähköpostistasi!

  VastaaPoista
 58. Omaperäiset ja luonnollisennäköiset jutut ovat parasta!
  Tällä hetkellä myös tosi mukavaa katsoa näitä kankaanpainantajuttuja, kun iteäkin kiinnostaa se hommat :)

  VastaaPoista
 59. Mulle on jäänyt mieleen se ryppytasku mekko ja niin ihanat tyllihameet. Hienoja piirroksia ja kivaa kun erilaista eikä valtavirran mukana menevää kuosia. :)

  VastaaPoista
 60. Pidän piirtämistäsi kuvioista. Ovat ihanan omaperäisiä ja hauskoja :)

  VastaaPoista
 61. Eniten pidän siitä fiiliksestä, joka tulee sinun blogiasi lukiessa "Wau, mahtava idis, mäkin haluan kokeilla!" Eli siis ideat, jotka inspiroi joko ompelemaan, painamaan kangasta jne. Ja useasti oma lopputulos ei ole sinnepäinkään vaan joku juttu sinun työssäsi on laukaissut inspiraation omaan juttuun. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails