22.5.2014

* Jättilaukku
Ompelin viime yönä tarvitsemilleni tarvikkeille isomman laukun. Laukun ulkokangas on tummanharmaata farkkua ja sisällä oleva vuori punavalkoista puuvillaa. Laukun koko on noin 50 x 50. Sisällä on kaksi suurta taskua erottamassa pienemmät tavarat. Halusin laukusta vahvan, siksi valitsin farkun. Kokeilin myös kiinnittää olkahihnan vähän erilailla, niinku eripuolille laukkua. Hihnasta tuli ehkä liian pitkä mutta kyllä sillä tänään tavaroita kantoi. Siihen voisi kehittää jonkun hassun systeemin millä sitä saa lyhennettyä. Ehkä ompelemalla D-lenkin tai jotain.


Laukkuun mahtuu helposti A3 paksu kansio ja paljon, paljon muuta. Juuri passeli. Eipä tarvii kiikuttaa kamojaan missään S-ryhmän kestokassissa.Pakko myös hehkuttaa kuinka mä niin rakastan vesivärikyniä ja tuota kolmioviivainta. Me saimme joskus kauan sitten koulussa teknisen piirustuksen opettajalta tuollaiset viivottimet. Mä kulutin omani täysin puhki joten nyt ostin uuden. Parasta on kahva. 


Ps.
Sivupalkissa oli myös äänestys alkukuussa. Kyselin mikä vaihtoehtojen eläinhanmoista olisi kivoin. Kissa voitti. Yllättäen. Saattepa nähdä mitä keksin teille. 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti. Minustakin siitä tuli ihan passeli. Siis ihan perusveska mutta ei tarvinnut muuta ollakaan :)

   Poista
 2. Minusta tämä on älyttömän tyylikäs ja selkeä! Ollapa mullakin tuollainen.

  VastaaPoista
 3. Tykkään! Ihana tuo vuorikangas, punainen ja valkoinen sopii niin täydellisesti juuri tuohon farkun sävyyn. Minunkin on ollut jo usean vuoden tarkoitus tehdä itselleni vastaava iso laukku, mutta aina se on jäänyt kaiken muun ompelun alle.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs vuorineen kaikkineen. Kyllä kelpaa :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hieno kassi :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails