11.6.2014

* KesäsudetAurinko paistaa. 
Kesä tuoksuu ihanalta.

Kesäsusien ulvonta muuttui kukkasiksi. 
Ensimmäinen kukkakuosini ikinä. 
Tähän sopisi syksyllä lehdet ja vesipisarat, talvella lumihiutaleet ja jääkiteet sekä vaikka sydämet muuten vaan. 

Tosin, jos kuvio on kovin pientä, voi vaarana olla yöpukumielikuva..

Mut mitäs tykkäätte?

9 kommenttia:

 1. Uuu vau! Tykkään tosi paljon! Tosi hyvä idea tuo vuodenaikojen mukainen kuosin vaihtelu. Olis kiva nähdä nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivaa. Mietin välillä olenko yksin mieltymysteni kanssa. Periaatteessa tuohon käy miltei mikä kuvio vaan. Vuodenajat oli minustakin hauska idea.

   Poista
 2. Hieno idea. Olisi tosi kaunis vaatteena.

  VastaaPoista
 3. Apua, tästä tykkään kyllä ihan hirvittävän paljon :)! Mielettömän ihana idea, yhdistyy niin hyvin tuo suden vahvuus ja kukkien herkkyys. Hyvät väritkin. Tällaisesta kuosista ottaisin itselleni heti vaatteen.

  VastaaPoista
 4. Tässä on jotain todella pysäyttävää. Tykkään kyllä.

  VastaaPoista
 5. Nyt pääsin koneelle ja pääsen kommentoimaankin näitä susia! Susi on yksi mun lempieläimistäni, joten ihanaa ois saada sitiä joku hieno kuosi. Tykkään näistä susista tosi paljon, tääkin on hieno mutta ei ehkä mun tyylinen. Hieno silti ja mukavan uusi idea. Toivoisin jonkinlaista susikuosia myös jollain tummanharmaalla (kylmä sävy) taustavärillä, voisi toimia susi-teeman kanssa tosi hyvin. Ei nyt ehkä tällasta hempeempää kukkasta siihen :D Mutta susi vois olla ton värinen kuitenkin, tai vaaleamman harmaalla selällä. Kunhan heittelen nyt jotain ideaa, tästä syntyy nimittäin mulle päähän selkeä visio mutta en nyt osaa sitä selittää tarkasti :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja vaikuttava kuosi! Minäkin haluaisin heti tällaista. :) Idea on huikea! Miltäköhän näyttäisi jos olisi reippaammat värit esim kunnon pinkki pohja?

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails