21.6.2014

* PakettijahtiPakko kirjoittaa tänne kuinka mä osallistuin äkkiarvaamatta Viljamin Puodin juhannuspakettijahtiin. Lisätietoja Viljamin Puodin Fb-sivuilla.
Eli ideana on se että yllätyssisältöisiä paketteja on lähetetty pitkin poikin Suomea. On ollut jo Nokialla ja Kalajoella ja nyt sitten Pasilan Rautatieasemalla. Koodi julkistetaan aina Viljamin Puodin Fb-sivuilla ja sitten siitä hirveetä kyytiä lähimmät lähtee kilpajuoksuun.

Mutta koska Pasilan asema on tuossa muutaman minuutin päässä ja heti ilmoituksen tultua kiskaisin takin päälle ja etsin avaimet ja suorastaan juoksin pakettiautomaatille. Hauskaksi teki vielä mielikuva siitä että näen varmasti kohta kaverini juoksemassa sillan toisessa päässä myös paketinkuvat silmissä. Tähänkö sitä on tultu? Missäs se oli se Hullut Kangashamsterit - vierotusklinikka?
Mutta kiitos Viljamin Puodille hauskasta juhannuslenkistä ja paketista joka sisälsi pari pipoa heidän Sateentekijäkuosistaan. Nämä vien mukanani maalle ja annan lahjaksi serkun lapsille. Sekä ihania puunappeja, puuvillaa ja joustocollegea. Mitään näistä ei minun pohjattomissa varastoissa ole ollutkaan joten aivan mainio paketti.
9 kommenttia:

 1. Onnea,osui hyviin käsiin mahtava ylläripaketti! Olen seurannut kisaa tässä muun ohessa. Tällä hetkellä mun ykkösmesta tilata kankaita tuo Viljami. Onnea vielä kerran. Lilja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää pasila tuli niin puskista että en kyllä olisi arvannut että edes lähelle pk seutua tulee.

   Poista
 2. Onnea! Hienoa, että ehdit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. kyllä piti ihan juosten mennä. nauratti matkallakin se että mä juoksen jonkun kankaan takia :D

   Poista
 3. Voi juku, tässä tieten on "kaikki keinot" sallittu? Niin on kivan näköinen paketti, että taidanpa käyttää aamulla hieman työsuhde-etuja hyväksi, yksi paketti kun on matkalla tuonne Hiekkasärkkien automaattiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kait siellä luki että kaikkia laillisia keinoja voi käyttää :D

   Poista
  2. No niinhän minä tein ja nyt on paketti kainalossa ;)

   Poista

Related Posts with Thumbnails