5.6.2014

* PallopallotTällanen pallopallot. Ihan vaan tällanen. Miten mullon mielikuva että tällainen on jollain Marimekolla tms.. Pallot on keksitty miljoonaan kertaan jo. 
7 kommenttia:

 1. Tämmönen olisi just ihana!!!! Ihan sama onko jollain ollut tai tullut, mutta markkinoille kelpaisi. Löysin tänään jonkun kierrätysmekon tytölle ja siinä oli sekaisin pienia ja isoja palloja. Tosi raikas. Digiprinttinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä se on joku mielikuva siitä paapiin pallollisesta kuosita. koska en nyt ainakaan heti löydä mistään samanlaista.

   asettelussa mua juuri erityisesti kiehtoo se että voi tehdä tiheämpänä ja väljempänä samassa kankaassa. digiprinttinä ilmeisesti musta on täysin mustaa eikä rakeista. sopisi kyllä.

   Poista
 2. Mulle ehkä tosi kaukaisesti tuli mieleen se yksi Ikean kangas, jossa on yks raportti yks jättimäinen pikkupalloista koostuva kuvio (sekään ei oo ees pallon mallinen) ja sit Marimekon Fokus, mutta ei sekään oo yhtään sama juttu. Samoja elementtejä, mutta tää on just raikas! Tykkään tosta oikealle "hajoamisesta", väljyydestä, joka on muutenkin ihan sun juttus näissä kuoseissa :) tykkään siis!

  VastaaPoista
 3. Tummasta tulee mieleen lumihiutaleet tai kuura ja kirkkaammalla pohjalla keväiset ukkolaukan kukat tai voikukan hahtuvapallerot. Kiva kuosi :) Moneen menoon kävisi!

  VastaaPoista
 4. (Ehkä marimekon puketti tulee hämärästi mieleen?)

  VastaaPoista
 5. Mustasta kun saisi saman laatuista trikoota kuin hakaneuloista. Olisi täydellistä.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails