30.7.2014

* Iso ja Pieni

Olin kauan aikaa sitten lupautunut ompelemaan miehelleni myös jotain. Koska perheenpää on liki kaksi metriä pitkä niin niitä täydellisen sopivia vaatteita on vaikeampi löytää. Tietenkin Daddy Oo olisi enemmän kuin tyytyväinen johonkin hienoon kesäisen valkoiseen pellavapukuun mutta aloitin näin kotihousuista.

Miehen housuihin piirsin kaavan itse mukaillen miehen vanhoja kotihousuja kera omien mittojen. Pojan shortsit omalla kaavalla. Housujen petroolihko joustocollegekangas Käpyseltä. Kokoa on vaikea housuihin sanoa mutta pojan shortsit on koossa 150.
Pojan shortsit on nyt hyvät. Seuraaviin pitää muistaa taskut. Miehen housuista pitää ottaa ihan vähän leveyttä pois ja kaavasta pituutta. Nyt leikkasin noin 7cm vielä lahkeesta lyhyemmäksi. Olin selkeesti varautunut pituuteen kunnolla.

Kaikki tämä oli suhteellisen helppoa ja vaikein osuus olikin sitten valokuvaaminen..
Lopuksi ainut paikoillaan pysyvä oli tausta.


4 kommenttia:

 1. Paras tuo loppukommentti. :D
  Hyvännäköiset housut ja sortsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no se meni ihan älyttömäksi. lapset riekkuivat kun päättömät kanat ja mies tieten oli heti mukana vaikka kuinka yritin että olkaa nyt ees hetki vaan paikoillaan.

   Poista
 2. Mukavia kotihousuja aina tarvitsee! Ihana postaus :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.nää on niin perushousuja ja shortseja ku olla voi. mutta tosiaan, niitä tarvitaan sitten viimeistään syksymmällä kun ei voi enää pelkissä boksereissa mennä :D

   Poista

Related Posts with Thumbnails