1.8.2014

* Pinkit linnut

Mähän sitten kokeilin vähän kaikkea tän kankaan kanssa. Joustaa niinku joka suuntaan joten ei paljon tarvii välittää langansuunnista jos ei halua. Hameen leikkasin miten sattuu ja leggaritkin muistaakseni.
Harmi että tämä on sen verran läpinäkyvää että vielä mietin miten saisin itselleni mekon. Että mitä laitan alle vai vuoritanko vai mitenkä tämän ratkaisen. Kangas on tosi kaunista ja tytön vaatteista tuli kivoja mielestäni. Ihanan ilmavaa kun kuviot ei ole rivissä ja niiden välissä on joko tyhjää ja/tai timantteja.


Kaikki vaatteet on koossa 116/122 ja kaavat omia muunnoksia, joiden pohjalla jo paljon muokattuja Ottobreen kaavoja. Kaavoja siis muokattu lapsen omien mittojen ja mun mieltymysten mukaan. Esimerkiksi mekkoon yhdistin topin kaavaa helmasuokaleeseen. Neiti Ee näytti kaapista valmiita vaatteita joita olin tehnyt ja kertoi että tällainen helma ja tällaiset hihat. Hän ihastui topin tikattuun lintuun, joka saksittu kankaasta ja ommeltu suoralla tikillä kaksi kertaa ympäri. Samoin legginssit oli onnistuneet mielestäni. Hameesta tuli ilmava ja kangas on ehkä hiukan turhan ohutta ja joustavaa siihen tai malli väärä.

Mä niin toivon että jos joskus tästä tehdään toinen painos, niin se tehtäisiin paksummalle kankaalle jotta siitä saa helpommin vaatteita aikuisille :)

16 kommenttia:

 1. Tosi ihanalta näyttää, niin nätti kangas!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa nähdä tämä vaatteena! Kaunis ja ilmava, niin kuin sanotkin. Minustakin tuo mekko ja leggarisetti on tosi kaunis. Harmi, jos et saa helposti mekkoa itsellesi. Pitäisi olla yhtä ilmavaa sen vuorenkin ja auki, ettei kiristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi kaunista. Tästä näkyy ihan kaikki läpi. Pitää olla vuori tai ihon väriset alusvaatteet jottei kaikkien tarvii niitä alusvaatteita ihastella :)

   Poista
 3. Kaunis kangas! Tuo lintukuvio sopii hyvin sekä lapselle, että aikuiselle. Toimisi ehkä myös vähän pienemmällä linnulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. tää toimii kyllä. varmaan johtuu kanssa tuosta väljästä asettelusta.

   Poista
 4. Kauniita! Mä kovasti tätä itselleni haluaisin, mutta arkailen vielä vähän ton vaalean pohjavärin takia tunnetusti. Mietinpähän vaan miltä tää näyttäisi jos värjäisi :) tähän kävisi niin moni taustavärikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä mietin kanssa että mitäs jos kokeilen värjää pienen erän vaikka pinkillä tai punaisella..

   Poista
 5. Voi miten ihania vaatteita! Tykkään hurjasti tuosta kankaasta, mahtavan raikas ja ilmava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä tykkään kanssa. tää oli ihan just sitä mitä ajattelinkin.

   Poista
 6. Todella kaunis kuosi ja vaatteet! Toivottavasti kangasta saisi joskus paksumpana, ohuesta ei oikein uskalla tehdä itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä päädyin siihen että ostan puuterit alusvaatteet ja teen vaan rohkeesti itselle. :)

   Poista

Related Posts with Thumbnails