6.9.2014

* Trendivärit keväälle 2015
Taas on se aika vuodesta että Pantone julkaisi tulevan kauden trendivärikartat suurelle yleisölle. Tulevan kevään sävyt ovat mielestäni ihanan rauhallisia ja murrettuja mutta silti kivan raikkaita. Verrattuna viime kevääseen värit eivät taistele toisiensa kanssa voimakkuuksista vaan nyt ne leijailevat sopusoinnussa keskenään ja ovat luonnollisessa utuisessa tasapainossa.Naisten värikartassa pehmeät viileät sävyt sekoittuvat lämpimiin väreihin tuoden tasapainoa toisiinsa. Minulle tulevan kauden värit on kauniita ja mielelläni käytän, jos en vaatteissa niin töissä ja suunnittelussa ainakin haalean keltaista Custardia, ihanan viileän harmaata Glacier Grayta ja roosahtavaa Strawberry Icea. Näitä kahta jälkimmäistä yhdessä varsinkin. Mutta myös Lucite Greenin mintuhko sävy on aivan valloittava, raikas ja kepeä.


Miesten kartta eroaa usealla värillä naisten väreistä. Nostalginen sininen ja harmoniset vihreät tasapainottavat muuten kalpeahkoa karttaa.

Löydätkö sinä lempivärejä kevään kartasta? Mihin väriin miehen pitäisi pukeutua?

6 kommenttia:

 1. Oi, kylläpä näyttää kivalle kevään värit!!
  Melkeinpä jokainen naisten kartan väreistä miellyttää silmää!
  Tykkään myös siitä, miten värit sointuvat toisiinsa! Oijoi, kun saisimme nähdä näitä sävyjä tulevan kauden kankaissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin näyttää. Ihanan raikkaita. Olisikin kiva saada uusia kuoseja ulos nuissa väreissä.

   Poista
 2. Vau! Entisessä elämässäni olin osastonhoitajana kenkäpuolella. Siellä piti aina suunnata tulevaan, vaikka edellinenkään kausi ei ollut alkanut.
  Tosiaankin toivon minäkin, että kuosi- ja värimaailma kohtaa ajoissa markkinat kangaspuodeissa. Omat lempparit ovat tuo helmenharmaa ja sininen. Miehelle tummempi harmaa, oliivi ja sininen. Tosin sininen ja ruskea ovat mahtava väripari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) nykyäänhän mennään aika hyvin jo. ihan kaikkea varmaan ei voi tehdä mutta kivasti on saanut niitä suosikkivärejä.

   Poista
 3. Naurettavia muotikuvia. Mallit varmaan kolme metriä pitkiä ja jalatkin kuin riukuja. Sairasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. kiitos kommentista. Arvaisin että tässä on kyse luonnoksista, joissa on kunkin suunnittelijan oma luonnostelutyyli. Kuitenkin tärkeämpiä on värimallit ja niiden yhdistelmät, joita tässäkin postauksessa käsitellään. Kuvat ovat siis havainnekuvia.

   Poista

Related Posts with Thumbnails