5.9.2014

* Vastaväreistä työpajaanPahoittelen hiljaisuutta blogissa. Koulu haukkasi heti alkuun kunnon osan ajastani. Meillä on ollut jo eka tenttinkin tekstiilikuiduista ja esseetä esseen perään joiden välissä askartelen kuvakollaaseja omasta ajankäytöstä tai jostain muusta. Hurjan hauskaa kuitenkin. Odotan kovasti jokaista kurssia. Haluan tietää kaiken.

Tänään on Helsinki Design Weekin avajaiset suurelle yleisölle. Eilen kuitenkin Vanhalla juhlittiin kutsuvieraiden voimin kymmenenvuotiasta Design Weekkiä. Olimme mieheni kanssa mukana siemailemassa kuohuvaa. Mieheni valmistaa naisten mittatilausjalkineita Shoebakerylla, joka on osana Helsinki Design Weekin tapahtumia. Haluankin nyt näyttää viimeisimmät kengät mitkä tupsahtivat hänen näppäristä käsistään ulos.


Itse kengistä en osaa sanoa muuta kuin että ne on tehty käsityönä asiakkaan jalkojen mukaan. Mallia, nahkaa ja värejä on asiakas ollut mukana valitsemassa ja näitä pareja on vain yksi. Uniikkia käsityötä siis. Jos en ihan väärin muista, niin ennen valmiita kenkiä valmistetaan kahdet sovituskengät varmistamaan että kengät todella istuvat asiakkaan jalkaan, että malli toimii ja asiakas saadaan tyytyväiseksi.
Niin ja kiinnostuneet pääsevät huomenna lauantaina, 6.9.2014 kello 14-19, katsomaan kenkien valmistuksen eri vaiheita Shoebakeryn Eerikinkadun Showroomilla. Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Facebookista
2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails