20.10.2014

* Lasten kaavalehti Ottobre design 6/2014

Hihi. Lasten Ottobre kopsahti luukusta. Odottelin vähän koska olin jo nähnyt vilautuksia lehdestä ja tiesin että sinne oli valittu Käpyselle suunnittelemaani kangasta. Jopa kannessa sitä vilahtaa. Ei ehkä mitenkään erityisen kiinnostava lehti mutta pari kaavaa nostin nyt tässä esille.
Kuvan takki (21. Happy Combo koot 92-122) näytti kivalta. Tosin olen omalla kaavalla tehnyt samanmallisen näköisiä muutaman vuoden ajan mutta nyt minun pitäisi isontaa kaavaani kokoon 122 ja tässä lehdessä olisi juuri sen kokoinen. Joten ainakin kaava lähtee syyniin. 
Vasemmanpuoleisin tytön paita (24. Simple Plain koot 128-170) kiinnitti huomion. Meillä ei vielä tähän kokoon ole käyttäjää mutta voisin kokeilla kaavan piirtää itse. Lisäksi hiukan muokkaamalla sivusaumaa saisin pojalleni tuosta yksinkertaisen paidan kaavan, ainakin kerran kokeiltavaksi.
Pojan paidassa (27. Effect koot 128-170) oli kivasti pilkottuna kuvio erivärisistä kankaista. Tee voisi tykätä tuollaisesta.
Tämä mekko (34. Jewelry Box Ballerina koot 98-146) iskee kuin nyrkki voihin meidän pienellä prinsessalla. Tylliäkin on tullut hamstrattua ihan liikaa kaappiin. 
Linnunkin voisin tehdä.
Tämän sivun vaatteille ei ole enää meillä käyttäjää mutta minusta tuo takki (33. Drummer Boy koot 92-122) on tosi hieno. Odotan kyllä näkeväni sen jossain blogissa varmasti.
Tässä vielä lehden kaikki mallit.Kaikki kuvat Ottobren sivulta.

3 kommenttia:

 1. On varmasti kutkuttavaa saada oma kuosi tuommoiseen ja vieläpä kanteen. Onnittelut! Viitsitkö tsekata,miten paljon tylliä prinsessamekkoon tulee pienimmässä koossa? Näyttääkö ohje hankalalta? Joskus tuossa lehdessä on ihan ihmeellisesti opastettu jotkut asiat. Enimmäkseen siitä kuitenkin teen ja irtonumeroita ostelen. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria. Tylliä tulee koosta riippuen 100-140cm kork. x 155 lev.
   Ohje näyttää ihan ok:lta, en osaa lukea siitä hankaluuksia, työläältä se kyllä näyttää pikaisella vilkaisulla.

   Ja jäin jumittamaan linnun tekemistä. Joutuu varmaan nyt illalla linnuntekohommiin. :D

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Voi olla,että tarttee tulliin käydä kiinni. Eipä sitä ihan mahdottomia määriä menekään tuohon. Ottais rauhallisen fiiliksen ja rupeis toteuttamaan kohta kohdalta ohjetta. Siitähän ne ennenkin ovat syntyneet. Laita linnustakin tänne sitten kuva,kun valmistuu. Intoa! Maria

   Poista

Related Posts with Thumbnails