9.2.2015

* Pikselikukkainen
Löysin hyvän aikaa sitten Eurokankaan palalaarista tällaista hauskaa mustapohjaista kukkakuvioista trikoota. Kokeilin kankaasta olkasaumatonta tunikatyyppistä paitaa jossa on rypytysosa edessä olkapäillä. 


Avasin normipaidan etukappaleen kaavaa yläosasta viuhkamaisesti ja levensin alhaalta myös vähän. Takakappaleen muotoon en koskenut. Ehkä hiukan liian leveä tuli mutta hauska kuitenkin. Pitää yrittää muokata leveyttä jotenkin tai muuttaa rypytyskohdan paikkaa. Tykkään kovasti kankaasta jossa on kaukaa vanhan tyylisiä kukkasia mutta ne ovatkin pikseleitä läheltä. 


8 kommenttia:

 1. Onpa veikeä malli! Pikselikukkasista tulee mieleen ristipistot. Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Onpa todella ihana tuo kangas, täältä päin Suomea sitä on varmaan ihan turha etsiä, taidan silti käydä kurkkaamassa, kun tällä viikolla taitaa muutenkin olla asiaa EK:een :) Malli on kiva myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Krista. Tämä on löydetty jo aikoja sitten muistaakseni Lahden Ek:sta.

   Poista
 3. No mullekin tuli mieleen ristipistot! (Oon varmaan enemmän ompeluihminen kuin atk-ihminen.) Tosi oivaltava poimutussysteemi.

  VastaaPoista
 4. oivoi mikä kangas! olen pitkästä aikaa blogikierroksella ja eurokangas tulee joka paikassa vastaan...olen eurokangaskateellinen kyllä kaikille joilla se on pistäytymisetäisyydellä. :) aivan mahtava kaavoitus tässä tunikassa. tykkään!! olet kyllä monitaitoinen!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails