6.4.2015

* MarjanmaistajatPainoin suunnittelemastani kuviosta kahteen mekkoon ja leggareihin kuvat. Lisäsin ompelemalla tehostetta. Ja ai että oli ihana ommella pitkästä aikaa. Ekaksi katsokaas ajattelin että teen vain paidan. Niinku yhden paidan. Sitten siitä tulikin mekko ja se sai leggarit samasta väristä. Tämä yhdistelmä näytti ihan yöpuvulta joten tein toiset leggarit ja vielä toisen mekon. Ah. Ihanaa.

Koska pääpaino oli ompelussa niin huomasin nyt tässä sovittaessa että mekkokaavat pitää päivittää kyllä sopivammiksi. Ihan on rypyllä ja rutussa. Eli ei näitä ainakaan enää. Pinkki mekko on tehty Sofilantjesin paitakaavalla. Liian leveä ja kauheen pienet käventiet. Harmaa sitten yhden Ottobreen peruspaidan mukaan ja sehän tieten on kanssa himpun verran liian leveä. No,on kasvunvaraa siis. Ainakin.
Niin ja koska olin niin fiiliksissään ompelusta ei järki ollut mukana. Kuvio on liian leveä tämän koon vaatteeseen ja silitysrautaa ei nähtykään. Sori kaikille silittämällä siistiksi-ihmisille. 
Kankaina Eurokankaan palalaarin helmenharmaa trikoo ja Viljamin Puodin pinkki trikoo. Tein vaatteet suurinpiirtein 122 kokoisiksi.


Samalla arvoin sulkakangaspalan voittajan. Arvontaan osallistui 80. Random.org arpoi numeron 13. Suorastaan onnennumero. Osallistumisjärjestyksessä se oli Minnikki

Pitää osallistua arvontaan! Mitähän uskaltaisin luvata siitä tekeväni.. Etten lupaa liikoja, niin ainakin pipon itselleni tekisin - saisin sulan hattuuni. ;D

 Nyt saat, Minnikki, tehdä ainakin sen pipon. Toivottavasti muutakin :) Otathan yhteyttä sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät yläpalkista.

Arvon ensi viikon maanantaina uuden voittajan jos ei kuulu Minnikistä.

13 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle.

  Kauniita vaatteita olet ommellut! Ihanan värinen kangas tuo pinkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. joo, se on enemmän sellainen koralli. tavallaan.

   Poista
 2. Kauniita ompeluksia! Tuo printti on ihana.

  VastaaPoista
 3. Tulipa nätit vaatteet! Kaunis painokuva!

  VastaaPoista
 4. Painokuvat ovat taas niin hienoja, sinulla on selkeästi todella kykyjä näihin kuosisuunnitteluihin! Kuvat sopivat noihin vaatteisiin hyvin minun silmääni, kivalle näyttävät!

  VastaaPoista
 5. Nätit vaatteet! Väriyhdistelmä ihan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. livenä vielä kivempi tiijätkö. pinkki on sellainen korallihtava ja vaalea harmaa on juuri sopiva sävy.

   Poista
 6. Voi kyllä kuuluu!! Ihanaa, kiitos! =D

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails