19.6.2015

* Lehmänkalloja ja Untolle uusi koti

Sain vihdoin arvottua Untolle uuden kodin. Unto matkustaa Sallan luo. Laitahan sähköpostia.

Upea Unto! Mukana arvonnassa =)


Sekä kaksi Novitaa lähtee Siinattarelle ja Lyytikäsen Jennille:

Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com


Oi miten ihana :3 Koti hälle löytyis myös meiltä :)

Ottakaahan yhteyttä. Yhteystiedot löytyy tuolta yläpalkista.
Mutta asiaan. Ikasyrille tuli Margaretin kanssa samaan aikaan myös toinen suunnittelemani kangas. Tämän kuosin ensimmäisen version tein viime vuoden keväällä kankaanpainon kurssilla. Ikasyrille tein sitten parannellun ja siistityn version. Se minulla onkin tapana että teen jonkin luonnoksen ja sitten jos joku sen haluaa kankaaksi niin rupean miettimään sitten vasta väriä, kokoa ja mitä muuta siihen tulee. 


Tämä on ohutta meleerattua joustocollaria ja painatus on mustalla. Kallon koko on suht sama mitä alkuperäisessä kankaassa eli 15cm. Kallot eivät ole tasaisesti vaan lisäsin sinne muuta kuviointia joukkoon. Suunnittelin tätä ensin pojalleni mutta teinkin itselleni leggarit. Kangas on kivan joustavaa ja esipesussa ei tapahtunut mitään mainittavaa.8 kommenttia:

 1. Tyylilyyli! Mäkin voisin ottaa noi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos. Nää on kyllä mukavat. Kangas ei ole mennyt miksikään vaikka jalassa ovat olleet jo usean päivän. Eli ei heti ainakaan nukkaannu. Vähän kireämmät olisi voinut tehdä koska hiukan ovat löystyneet muttei varsinaisia polvipusseja vielä olekaan.

   Poista
 2. Onnittelut voittajille!

  Kaunis kuosi ja upeat pökät :)

  VastaaPoista
 3. Mainiot leggarit! Kuosista tykkään kanssa :). Minusta on niin kiva, kun teet isommillekin pojille sopivia uudenlaisia kuoseja (tämä kyllä käy monelle muullekin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti. kiva kuulla. pojalle on tästä suunnitteilla hupparia ainakin.

   Poista

Related Posts with Thumbnails