29.6.2015

* Ottobre Kids fashion 4/2015

Vaikka kesä on vasta alussa niin luukusta juuri kopsahti Ottobreen syksyn kaavalehti lapsille. Päätoimittaja kertoo pääkirjoituksessa että tässä lehdessä on lukijoiden toiveita. 
Näitä minä nappasin syksyn 2015 lehdestä.


Merinovillatakki (11. Super Sweet, koot 86-122) näyttää kivalta ja voisinkin kokeilla tätä meidän tytölle.Softshell-takki (23. Dark Days, koot 104-134) näyttää kivalta perustakilta mutta minä tykkäisin että takin kaulus nousisi hupun puolelle suojaamaan kaulaa. Ja toivoisin taakse myös jotain yksityiskohtia kuten vaikka helmaan pientä halkiota tai muuta vastaavaa. Mutta tästä on varmana hyvä aloittaa.

 Tässä lehdessä on myös pipokaava ( 24. Pink Drops, koot 48-56). Jos joku koklaa niin kertokaa ihmeessä onko hyvä. Itse sain pitkällisen muokkaamisen jälkeen omille lapsille hyvät kaavat joita en kyllä vaihda mihinkään. Pipo onkin mielestäni yksi vaikeimmista vaatteista saada istumaan hyvin.

Isomman tytön leggarikaava (29. Denim and Gold, koot 128-170) löytyy myös. Löysin Eurokankaan palalaarista farkkutrikoota joten siitä tulisi kivat "ison tytön" legsut.Tämän paidan (16. Small Nice Wolf, koot 92-122) ulkonäkö on kyllä kohdillaan. Ja housujen etutaskua itse ehdotin jo 5 vuotta sitten 10-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä mallikilpailussa. Tuossa se näyttää kyllä enemmän pussilta edessä. Mä en vieläkään ole lämmennyt näille kalsarihousuille :DVetoketjusvetarissa (37. Tightrope Walker, koot 128-170) on kivasti vetoketju kiinnitetty kankaan päälle. Olen nähnyt tätä nyt useasti käytettävän ja ihan pakko kokeilla seuraavaan huppariin. Tästä nappasin tuon ihanan kukkacollarin. Kaava svetarissa (30. Rosy Grey, koot 128-170) ei niinkään kiinnosta mutta tiesittekö että Ottobre pyrkii sisällyttämään kaikki lehdissään olevat kankaat valikoimiinsa. Ottobreelle taidan pistäytyä ostoksille, sillä heiltä voi tilata myös sähköpostitse jos valikoimaa ei näy netistä.Pojan paidassa (38. Tiger Spotting, koot 128-170) olevaa olkapalaleikkausta olen käyttänyt meidänkin pojan paidoissa pitkään. Se vähän jäsentää kangasta ja niin voi leikata kuviollisen etukappaleen kanssa tavalliset hihat jos raglanpaidat eivät sovi. Meillä tämä tyyli korostaa ennestäänkin harteikkaalla pojalla hartioita ja tuo sellaisen kivan ison pojan vaatteen ulkonäön.

Myös huppuliivi (40. Keep Warm, koot 128-170) voisi meillä mennä kokeiluun. Poikani tykkää kovasti tällaisista. Vaikka tähänkin lisäisin varmaan sen korotuksen hupun alareunaan suojaa antamaan.Keskimmäisellä tytöllä oleva tikkitakki (34. Frosty Roses, koot 128-170) näyttää kanssa kivalta. Tämä käy hyvin Suomen kesäänkin.Tässä vielä kaikki lehdessä olevat mallit. Kaikki kuvat löytyy myös Ottobreen sivuilta. Oliko sun lempparikaavaa tässä lehdessä? Itse jäin kaipaamaan vähän jotain ekstrayksityiskohtia joita voisi näpertää.8 kommenttia:

 1. Voi kunpa pate tois tännekin! Niin sormet syyhyää päästä selaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut muistanut koko lehteä ennenkuin se kopsahti lattialle.

   Poista
 2. Tuo collaripaidan kukkakangas pisti minullakin heti silmään kun viime viikolla lehteä netistä selailin, se on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) mä oon varma että moni on pistänyt saman merkille.

   Poista
 3. Oi tässä oli monta kivaa! Edellisestä en ole tehnyt kuin yhden, mutta tässä on jo vauvan housut, body, tytön takki, toppi, collarihousut ja noita collegepaitoja. Ja jälleen kerran vauvalle kivannäköinen jumppiskaava. Rakastan jumppiksia, ja kokeilun vuoksi uutta kaavaa olisi kiva modifioida, niin monta on tullut tehtyä yhdellä ja samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Ja se on kivaa kun voi keksiä aina uusia yksityiskohtia ja väriyhdistelmiä ja, ja..

   Poista
 4. Ei niin mitään meille, mutta jään seuraamaan mitä te teette ja tulenko toisiin aatoksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä odotin vähän enemmän, ainakin pääkirjoituksen pohjalta..

   Poista

Related Posts with Thumbnails