5.12.2015

* Unikuun terapiahuoneen Joulukalenteri - 5. ja 6. päiväTämä pikkupossu lähtee ompeluryhmän synttäripikkujouluihin. Siksi tässä on kaksi luukkua samassa, koko viikonlopuksi. Idea aiheeseen tuli lukijoilta. Yksi toivoi lumisadetta ja toinen tykkäsi joulupossuista, joten ajattelin yhdistää nämä kaksi.

 Lisäksi jätin possun painamatta kirjaan koska gesso jättää pinnan sellaiseksi ettei siihen voi painaa. Tai voi mutta en tykkää painojäljestä. Ehkäpä askartelen jotain sitten sen sijasta sinne tai jotain. Vieläkin mietityttää miten kopioida tuohon Tigerin levylle kuvan nopsaan ja helposti. Entäs sitten linoleumille? Tai puulle. Hmm.. Vinkkejä otetaan vastaan.

Kokoa tällä leimalla on noin 8cm halkaisijaltaan. Halusin tätäkin vähän maalata lisäksi. Kyllä tämä alkaa pikkuhiljaa alkaa sujua. Ja tämä on kyllä tosi kivaa. Pitää käydä ostamassa puuta ja linoleumia ja korkkilevyä ja pitää keksiä ja kokeilla jotain muitakin painotapoja.
Hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää Itsenäisyyspäivää!

12 kommenttia:

 1. Tulipa nätti joulupossu! Ja lumisadettakin saimme eilen niin paljon, että sähkökatkokin tuli kylkiäisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos. Voikun tännekin sataisi lunta niin ei olisi niin pimeää

   Poista
 2. Söötti kaveri :) Mukavia kekkereitä ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Onko noiden painojuttujen kaivertaminen vaikeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei oikeestaan, hiukan työlästä, riippuen mitä haluaa tehdä. alan kaivata todella ohutta/kapeaa kaiverrinta. mullon vaan isompia.

   Poista
 4. Ihana!

  Linolevylle kopiointiin käytettiin skidinä kalkiopaperia / hiilipaperia (tällainen esim. http://www.ergostar.fi/prod/10717). Oli yleinen toimistotarvike vielä kirjoituskoneiden aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä. mulla taitaa ollakin nuita lehtiöllinen työhuoneella.

   Poista

Related Posts with Thumbnails