9.12.2015

* Unikuun terapiahuoneen Joulukalenteri - 9. päivä
Kaiversin nämä pienet joulupallot osana huomista luukkua. Joulupallojen valmistus on siis tämän päivän luukussa ja katsotaan huomenna mitä me täällä näille keksittiin.


Näiden kaiverrus meni sen verran myöhään että taidan hiukan siistiä muotoja vielä myöhemmin. Kooltaan pallukat on noin 3-4cm halkaisijaltaan. Nämä oli myös hyvin nopea kaivertaa. Alan tottumaan kyllä tuohon Tigerin materiaaliin.
 Täällä Unikuun terapiahuoneen joulukalenterissa valmistan tai jotenkin söhrään joka päivälle ennen joulua kuvan. Tästä piti tulla sekalainen kuvitusjuttu vanhaan matematiikan kirjaan mutta tästä tulikin kaiverruskalenteri näköjään. Jouluteemassa en voi edelleenkään taata pysyväni mutta yritetään. Edelleen saa ehdotella kaikenlaisia ideoita kuvien aiheiksi. Kaksi ideaa toteutinkin jo..
10 kommenttia:

 1. Kauniita palloja - vaikka joulukorteiksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Täytyypä käydä tutkimassa Tigerista. Kuuluuko pakettiin se kaiverrinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kalenterin kakkosluukussa on esitelty tää tigerin setti minkä ostin. Käy kurkkaa. Ja joo on yksi pienipäinen kaiverrinkin.

   Poista
 3. Niin yksinkertaisia ja kauniita :) Mie tykkään ainakin seurata joulukalenteriasi, vaikka olisikin vain kaiverrusta. Tekee mieli itsekin kokeilla, nuo joulupallot saattais onnistua minultakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Tää oli tällanen idea johonka saan lisättyä mun tyttären ja jouluaskartelut :D

   Poista
 4. Nostalgisen näköisiä palloja!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails