15.12.2015

* Unikuun terapiahuoneen Joulukalenteri - 14. ja 15. päivä

Hopsansaa. Onko jo kaikki lahjat ostettu? Kauhee joulustressi päällä? Jaksaa jaksaa! Vielä on yli viikko aikaa touhottaa.


Meillä on vielä pari päivää koulua, yhtäkään lahjaa ei ole ostettu ja stressitaso on miinuksen puolella. Ihanan leppoisaa. 

Ompelin viikonloppuna innoissani pitkän tauon jälkeen ja varasin koululta valokuvaustudion. En ikinä ole kotona valoisan aikaan, joten sama mennä studioon hyvän kameran ja oikeiden valojen kanssa touhuamaan.


Halusin kaivertaa vähän jotain jouluaiheista edellisen pieruhuumorin päälle. Ikäväkyllä eilen ei riittänyt aika millekään ja edelleen askarteluapuri ei halunnut tehdä pallojen kanssa mitään. Kohta on pakko tehdä niistä itse. Heheh. 

Samalla sain käytettyä pari pientä palaa jotka ovat jääneet levyn leikkaamisesta yli. Tämän kuvion toisella puolen on muuten se outo kettuolio muutaman päivän takaa. Että hyvin pystyy käyttämään kaksipuoleisena näitä.
6 kommenttia:

 1. Tulipa veikeä! Voisit tehdä noista vaikka pakettikortteja, jos intoudut vielä hankkimaan joululahjoja. Täälläkin on muutama lahja hankkimatta, mutta ei mitään stressiä. Lepposta on täälläkin. Touhotusta kylläkin, mutta ei hoppusta, vaan semmosta mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta. Tää on yksi näistä leimasimista joista itsekin tykkään.

   Poista
 2. Se on suloinen. :3 Ihania pikkuotuksia luot. ♡

  VastaaPoista
 3. Hauska tuli! Leimaus ja väritykset antaa kyllä kivasti eloa kuvioihin.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails