22.4.2010

*Kiitostelua, aplikaatioäänestystä ja kankaita


MUOKS 25.4.
Äänestys ohi.
Kiitos kaikille äänistä ja kommenteista.
Poistan tuon äänestyksen tuolta mutta laitan tänne tulokset. Ääniä tuli 19 jotka jakautuivat seuraavasti:

-perhonen 5 (26%)
-norsu 4 (21%)
-helikopteri 2 (10%)
-pingviini 3 (15%)
-sudenkorento 3 (15%)
-dinosaurus 2 (10%)
-omena 0
-ameebaötökkä 0
-muu,mikä? 0
Rupean rakentamaan perhosta, norsua ja pingviiniä tai sudenkorentoa(katson kummasta tulee herkullisempi) Luonnokset ovat valmiina jo.. :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mä olen oikeesti tosi yllättynyt että kuukaudessa tulee 1000 kävijää. Ihanaa ja suuret kiitokset kaikille kommentoijille myös. Lupasin että keksin jotain kivaa tuon tonnin täyttymisen jälkeen ja tässä olen pää puhki miettinyt mikä voisi olla kivaa. Arvonnat ja kilpailut on aina nastoja ja näistä aplikaatioista digaillaan joten ehkäpä sitten niitä yhdistellen..

Askartelen kolme noin 10-15 cm halkaisijaltaan olevaa aplikaatiota. Niistä tulee niinku omatekoisia silitettäviä merkkejä. Ne voi silittää haluamaansa vaatteeseen ja vaikka käsin sitten varmistella reunoista ettei lähde irti esim pyykissä. Näillä voi koristella laukkuja, farkkuja taikka vaikka takkia..

Mullon ideoita mitä ne merkit olisivat mutten osaa päättää. Olis tyttö-, poika- ja unisextyylistä. Nyt saisit hyvä lukija vaikuttaa aiheisiin. Kolme suosituinta tulee sitten arvottavaksi. Arvonnasta ilmoitan myöhemmin kun olen saanut merkit tehtyä.
Valinnan suoritan ensi maanantaina joten sunnuntaihin (25.4) klo 24 asti saa ehdotella.


Tee näin:
Osallistu äänestykseen sivun yläosassa.
Valitse yksi mieluinen.
Kerro tänne kommenttiosaan pitäisitkö enemmän kuvioidusta, enemmän yksityiskohtaisemmasta vaiko sellasesta yksinkertaisesta tyylistä. Siis että koko kuvio on samaa kangasta.
Lisäksi mainitse tykkäätkö aikuismaisemmasta vaiko lapsellisemmasta tyylistä. Muutakin tyyli,matsku jne ehdotusta otetaan ilolla vastaan.


Lisäksi Huvikankaalta tuli ihania puuvillakankaita silputtavaksi..

11 kommenttia:

 1. moi! Lukijaksi ilmottauduin heti ja luin kaikki kirjoitukset läpi. Niin siinä sitten hyvin vierähtikin tämä alkuyö. Taitava olet kyllä ompelemaan, jos eka aplikaqatiokin on tuota luokkaa. No, olenhan jo seuraillut jonkun aikaa tuolla kv-infon puolella tekeleitäsi.

  Mutta aplikaatioista. Lapsenomaiset ja yksityiskohtaiset aplikaatiot on nättejä, joissa ripaus kolmiulotteisuutta eli vaikka lerppuvat korvat tai kieli tai vaikka lehmälle kaulakoru kaulaan tai vaikka se lehmänkello. Ja osa aplikaatiokankaista saisi olla vielä jotakin kuvioitua kangasta, mutta ei liikaa, ettei tule levoton kuvio. Tässäpä näitä. Mielipiteitähän on monenlaisia, mutta tässä minun.

  VastaaPoista
 2. Kivaa! Mietin pingviinin ja norsun välillä, äänestin kuitenkin pingviiniä. :) Ja tuon tyyliset mitä sulla on aikaisemmatkin applikaatiot olleet ovat kivoja.

  VastaaPoista
 3. Pahan valinnan eteen laitoit. Äänestin sitten kuitenkin norsua. Mun mielikuvissa norsu olis yksinkertainen, esim kahdesta eri kankaasta tehty, niin että korva on eri kangasta kuin muu vartalo. Tyylitelty ja sympaattinen eläin :-)

  VastaaPoista
 4. noi sun tekemät aplikaatiot on mun mielestä kaikki onnistuneite. voisin tyklätä i8deasta että esim. norsu, pingviini, hämähäkki tms. ötökkä olisi paidan rinnuksissa /housun lahkeessa/takamuksessa jonkun pienen yksityis kohdan kanssa. tyyliin hämähäkki joka laskeutunut kuvaan seitin varassa. pingviini jolla kädessä jäätelö tms. toivottavasti ymmärsit sepustukseni.
  lisäksi pidän velourisista kuvioista. tekevät pehmeemmän vaikutelman. toisaalta trikoisiin housuihin taas olisi ohkaisempi kuva kivempi. teetkö noi ihan tavis koneen siksakilla ja lyhyellä piston pituudella?

  VastaaPoista
 5. Äänestin pingviiniä. Vaikka moni muukin on kyllä kiva! En osaa ehdottaa mitään aplikaatioon, sun tekemät on tosi kivoja :) Innolla odotan arvontaa, aion todellakin osallistua!

  VastaaPoista
 6. Perhonen ja yksityiskohtainen. Siitä meillä tytöt tykkäisi!

  VastaaPoista
 7. Äänestin dinosaurusta! Sain nimittäin itekin dinokipinän siun hämistä kyttäävästä dinosta :) Ei ole kyllä yhtään samanlainen mitä olen luonnostellu, mutta dino kumminkin. Ja tuo poika on ihan dinofani! Heh, no se kyllä spiderman- (mistä äiti ei tykkää...), mönkijä-, mopo-, traktori-, eläin-, mikä-vaan-fani :-D

  VastaaPoista
 8. Hei vaan! Täältähän löytyi valtavasti vaikka mitä ihmeellistä ja ihanaa. Olipas kiva vieraiu!

  VastaaPoista
 9. Päädyin perhoseen! Ihana perhonen olisi perhonen jolla olisi värikkäät isot siivet ja mahdollisesti velourista tehty keskiruumis. Semmoisen minä näin heti silmissäni. Ei ehkä kauhean yksityiskohtainen jos on paljon kuvioita : )

  VastaaPoista
 10. Kuin vaan, sä osaat valita. Perhonen tai pingviini olisi varmaan meidän lasten suosikki.

  VastaaPoista
 11. Heipsis. Äänestin sudenkorentoa. Ei kovin yksityiskohtainen, mutta kuviota saa olla kankaassa. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails