13.4.2010

*Vihellellen se kesä tulee..


Tälläkertaa Een vanha HenkkaMaukkabody sai koristeet rinnuksille. Mies ihmetteli miksi teen vanhoihin vaatteisiin näitä. Mä olin et miksi ei?
Lastenvaatteissa on niin lyhyt käyttöikä että yleensä kankaat vaatteissa eivät ole menneet miksikään ja miksi tehdä lisää vaatetta jos niitä on jo tarvittava määrä?
Ja onpahan seuraavalle käyttäjällekin jotain muuta kivaa kin pikkutahrainen body.

Lintu on Marimekkon puuvillaa ja yksiväristä kierrätyspuuvillaa. Nokka ja jalat trikoota. Maakumpare on velouria muistaakseni Eurokankaasta. Pilvikukkaset ovat myös Marimekon puuvillaa. Nuotit vaan ompelukoneella surruuteltu.

Tää onnistui mielestäni ihan ok. Vähän aaltoilee sieltätäältä.. Maakumpareessa on mielestäni hiukan liian paksu tikki ja jotkut yksityiskohdat linnusta olisin voinut tehdä hiukan huolellisemmin. Tai siis miettiä tarkemmin.
Mut silti tää on mun lemppari. Tosi kaunis Een päällä.

5 kommenttia:

 1. HEI! : ) Anteeksi että on kestänyt, mutta tällä viikolla lähtee voittamasi arpa paketti kohti uutta kotiaan : )

  VastaaPoista
 2. Miten saat pyöriteltyä koneessa nuo vanhat vaatteet, siis ompelukoneessa että saat aplikoitua. Itse en ole uskaltanut edes kokeilla kun olen ajatellut ettei niitä saa pyöriteltyä.

  VastaaPoista
 3. Anonyymille: siis kunnon kaksipuoliset silitettävät tukikankaat, pala kerrallaan ja hitaasti.

  Kannattaa yrittää. Ei se ole niin hankalaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Aivan upea kerrassaan. Täytynee minunkin joskus kokeilla tuota aplikointia, jos vaikka onnistuisinkin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kannattaa vaikka harjoitella johonkin puuvillakankaaseen ensin joku yksinkertainen kuvia niin ei tule paha mieli jos vaate menee pilalle..

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails