26.4.2010

*Viikonlopun saldoa..

Kokeilin yhtä Huvikankaan kankaista vanhoihin puolipotkareihin. Koko noin 80 veikaisin. Tuotelapusta on kulunut teksti pois. Ihan kiva juu. Ja toimii just samanvärisen ja yhtä sekavan yläosan kanssa mutta...
Kädenjälki ei muuten miellyttänyt. Kuvan olikin tarkoitus jäljitellä aitoa muotoa niin paljon kun vaan voi. Mutta muodon ja kankaan pieni epäsymmetrisyys sai siitä mielestäni enemmän vaan huonosti tehdyn näköisen kuin hienon. Epäsymmetrisyyden olisi pitänyt olla suurempi. Lisäksi se olisi voinut olla vielä isompi. Ainakin hiukan.

Viikonloppuna kangasvarastot täydentyivät Marimekon Ysmyn ja Lasten Messuilla Ikasyrin tiskeillä..
Olis niinku puuvillaa Marimekolta ja interlockia Ikasyriltä.


Sitten olisi Marimekon tosi hyväntuntuista resoria ylemmässä kuvassa ja alemmassa vasemmalta puuvillaa ja erittäin joustavaa trikoota.


Myös tämän haluan jakaa teidän kanssanne. Katsoin ihanan dokkarin Yle Teemalta. Edward Burtynskyn Teolliset maisemat (Manufactured Landscapes) Kanada, 2006.
Suorastaan rakastan romua ja tämä dokumentti veti täysillä jalat alta. Niinpä mieheni yllätti tilaamalla minulle saman kirjan(Burtynsky- China) mitä Burtynsky kuvasi dokkarissa.
Kirja on aivan mahtava.
Lisää Edward Burtynskystä hänen sivuillaan.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kankaita löytynyt :) Hienot pöksyt mun mielestä, ihana aplikaatio!

    VastaaPoista
  2. Ihana pylleröpallero :) ja kaunis aplikaatio!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails