1.4.2010

*Viime yönä Pelottava Pontso hiipi poikani paitaan
Olin viime yönä niin fiiliksissään onnistuneesta aplikoinnista etten malttanut mennä nukkumaan heti kun sain kuvan valmiiksi.. Vasta puoli 5 pääsin sänkyyn ja lapset heräsivät siinä puoli 8. Nyt silmät ristissä yritän selviytyä tämän päivän.
Teen lempparipiirretty on tällähetkellä lauantaiaamun Maikki ja Pelottava Pontso. Minusta myös se on todella hyvä lastenohjelma. Päätin piristää Teen päivää aplikoimalla Pontson yhteen hänen vanhoista yksivärisistä paidoistaan jossa oli ikitahra rinnuksessa.
Aamulla kun poika näki paidan hän oli niin onnellinen. Se oli parasta koko aplikoinnissa.

Pontso on velouria, täplät trikoota, silmät ja suu Eurokankaan palalaarista jotain minulle tuntematonta kangasta ja taustaympyrä polyesterivelouria.
Palat on silitetty kaksipuoleisen liimakankaan avulla ja ympyrän taakse tuli irtirevittävä tukikangas.Kuvan halkaisija on 14,5cm.
Olen ihan tyytyväinen. Nyt jos jotain tekisin toisin niin vaihtaisin kielen värin vaaleanpunaiseksi. Siinä klo 4 yöllä en jotenkin tajunnut ja sitten en jaksanut enää purkamaan rueta.
Eli ihan ok ensimäiseksi aplikoinniksi.

MUOKS.
Lisäsin vielä yhden kuvan jossa näkyy värit suht oikeena ja
ennen pesua, joten kaikki merkinnätkin näkyy..


6 kommenttia:

 1. wow! upea! ja ekaksi aplikoinniksi aivan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuva! Siitä se applikointi ura alkaa! Meilläkin tyttö tykkää tuosta ohjelmasta, välillä areenasta sitä katsellaan... :)

  VastaaPoista
 3. ONNEKSI OLKOON! Voiti Sannikka arvonnasta paketin neppejä. Otathan minuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. slouhio @ gmail.com

  VastaaPoista
 4. VAU!!! Ihan tosi hieno, niin siistiä jälkeä!!

  VastaaPoista
 5. 3v poikanen pisti pontsopaidan heti tilaukseen kun tämän näki =) todella hieno!

  VastaaPoista
 6. Wow! Tosi siististi toteutettu!
  Ja kiitos meidän kaupan linkityksestä!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails