20.6.2010

* Kukkia ja leppäkerttuja

Nämä kukkaset on ihania ja nopeita koristeita melkein mihin vaan. Helposti saa tuhottua kaikki pienimmätkin tilkut.
Tässä paidan koristeiden innoittamana äitiyspakkauksen 2006 valkoiseen pipoon piti aplikoida muutama. Somia ovat.


Oranssi kausi vaan jatkuu. Enää ei tule kuin muutama vielä ja sitten on kaikki tuunattu. Sitten saa kyllä oranssit vaatteet vähäksi aikaa riittää mulle.

Mutta tälläkertaa Tutta-tuotteen paita sai kukkia ja leppäkerttuja pintaansa.
Paita ennen.


Ja jälkeen edestä


sekä takaa
Paidan kokolapussa lukee 100 mutta arvioisin koon noin 92.
Paidassa oli kolme reikää, kaksi takana ja yksi edessä. Niiden päälle leppäkertut lentelivät. Nyt on kyllä leppäkerttu kiintiö täynnä sillä tälläkertaa niitä tuli paitaan yhteensä 5.
Kankaat velouria ja joustista.
Neppari oli taas rikki joten irroitin sen ja askartelin nepin tilalle nepparilistaksi leppäkertun ja kiinnityksen 16 koon musta Kam-neppi.
Kukat sekalaisesti kaikkia kankaita. Näistä pitääkin tulla kankaan struktuuri esille ja niiden pitää olla ulokkeellisia. Osaa kukkasten terälehdistä ei ommeltu kiinni reunoistaan jotta pääsevät elämään.
Kuvat ovat otettu yöllä joten ovat selkeästi tummempia ja raikkaat värit eivät pääse kukissa ihan esille. Itse ainakin ihastuin niihin sen verran että taitaa tulla lisää kukkia jonnekin.

Olen tässä miettinyt blogia ja lukijoitani ja haluaisin kiittää kaikista kommenteista ja siitä että jaksatte käydä kurkkailemassa mitä millonkin olen näpertänyt. Kiitoskiitos.

Vaihdoin blogin ulkoasua omiin väreihin enemmän sopivammaksi mutta tulikohan tästä liian levoton? Onko blogia helppo lukea? Onko aiheet kiinnostavia? Mistä aiheesta haluaisitte lukea? Millaisia aplikaatioita( ja minne) haluaisitte nähdä toteutettavan? Haluaisitteko enemmän kerrottavan työtavoista, materiaaleista tai paljon joku kustansi? Olisiko ohjeet mieluisia? Kaavat?
Etsin nyt hiukan perusparannusajatuksia ja kartoitan samalla lukijoideni mielipiteitä blogin sisällöstä.

Lisäksi pakko esitella loppuun kaksi ihanaa lehteä mitkä löysin huuto.netistä. Omin käsin numerot 2 ja 4 vuodelta 1971.

11 kommenttia:

 1. Todella upea paita. Ihanan värikkäät nuo kukat.

  VastaaPoista
 2. Blogin sisältö on kyllä kohdillaan enkä kaipaa muutoksia. Kivaa tulla kurkkimaan uusia juttuja. Nyt on ollut hauska kun on ollut oranssia lähtökohtana ja aina tullut hiukan erilaista.

  Uusi tausta on sopiva. Ei ainakaan häiritse lukunautintoa.

  Ohjeet on aina tervetulleita. Noita kukkia olisi helppo tehdä ilman ohjeitakin, mutta varmemmin tekisin jos olisi ohjeet. Kuvista sitten näkisi, ettei se mitenkään hankalaa ole kun vaihe kerrallaan tekee.

  VastaaPoista
 3. Äää! Mie en kestä! Sie olet NIIN taitava!!! Ihan mieletön idea nuo kukat! Ja tuo leppispaita, voih <3

  Mie en osaa sanoa mitä lisää siun blogiin kun nuo aplikaatiot saa aina jo niin ihastuksiin :)

  VastaaPoista
 4. Äh, kirjoitin jo pitkän tekstin ja sit toi 1v apuri ehti napata hiiren ja klikata tekstin bittiavaruuteen...
  Mut siis uusiksi,
  Ihania taas :)
  Toi kukka idea pitää laittaa muistiin ja paidasta tuli upea! siinä onkin ollut tekemistä, toi neppilista on ihana :)
  Blogi ei ole liian levoton. kaikki postaukset olen lukenut mielenkiinnolla, luen jatkossakin vaik mikään "ei muuttuisi".
  Mut joskus ois kiva tietää kauan tuollaisten isompien aplikaatio töiden tekemiseen menee aikaa ja materiaalikustannukset ois välil myös kivoja, varsinkin sellasia on kiva lukea, ku joku saanut oikeinkin edullisesti tehtyä :)
  Ideat, vinkit ja ohjeet on aina tervetulleita.

  VastaaPoista
 5. Sani: tuo onkin hyvä juttuidea että olis aikaa ja materiaalikustannukset. Itse arvioisin että kaikki nämä oranssit paidat ovat olleet aika edullisia. Kankaita tai tukikankaita ei ole mennyt paljoa. Kaikki paidat värjättiin samassa ja paidat olivat jo olemassa.
  Tietysti olen ostanut isommat satsit kankaita,tukikankaita joten pienen kankaansuikaleen hinnan määrittäminen.. hmm.. on hiukan vaikeaa.. Mutta pitääpäs kokeilla vaikka laskea (aika ja raha) vielä johonkin kierrätystuunaukseen ja sitten vaikka kokonaan uuteen..

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkia ja leppäkerttuja!

  Mua ei häiritse tausta (tekstin alla on kuitenkin helppolukuinen valkoinen) ja sisältökin on kohdillaan :) Kaikki tekeleet ja tuunailut kiinnostaa.

  VastaaPoista
 7. Pidän aivan kamalan paljon kukka-leppispaidasta! Ja pipakin on ihastuttava.
  Tausta on kiva ja tekstejä helppo lukea.

  VastaaPoista
 8. En ole aiemmin kommentoinut mitään, mut nyt on pakko: Siis kerrassaan mahtavan ihanan taitava leppis-paita!!!:) Uskomatonta miten tuollaisesta tylsästä rikkinäisestä paidasta voikin saada noin kauniin ja mielenkiintoisen paidan :) Kyllä oot taitava! Ja muutenki ihania töitä...

  -Ansku

  VastaaPoista
 9. Ihastuin pipoon!! Niin kaunis ja raikas!
  Uusi tausta on blogiin sopiva ja blogin sisältökin kohdillaan. :)

  VastaaPoista
 10. Ensikäynnillä olen ja ihastuin! Mielettömän hyvä tuo kierrätysidea ja kaunis toteutus leppispaidassa. Juuri tuollaiset inspiroivat ideat ovat parasta blogimaailmassa, ohjeetkin ovat tietty kivoja.

  VastaaPoista
 11. Kauniita kukkasia! Suloinen pipo :) Blogin sisältö on minusta hyvä, kuva aina kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails