2.6.2010

*Pusuhylkeet
Ensinnäkin haluan kiittää kaikista ihanista kommenteista. Niitä on tosi kiva lukea. <3 Kritiikkiäkin saa antaa, sitä olisi ehdottomasti mukavinta lukea. Tämän pusuhyljepariskunnan piirsin useita vuosia sitten suunnitellessani sydänkuvioita joulukorttia varten tehtävään leimasimeen.. Kuvioina oli mm delfiinejä, flamingoja ja sitten näitä hylkeitä.. Ei mikään tavallinen joulukortti. Olin tainnut juuri valmistaa Lea Klemolan Kokkolaan Heikki Kinnusen hyljepuvun ja hylkeet kummitteli päässä. Aplikointi on vaaleanpunaista velouria kangasvaihdosta ja body on H&M:n alebody. Vähän alkaa olla nafti ainakin kestovaipan kanssa tuo koko 74, mutta vielä sain nepparit kiinni. Henkan ja maukan bodeihin kun on tullut normaalia isommat nepparit niin bodyn jatkopala ei enää käykään..
Ja kappas, toiselta hylkeeltä puuttuu viikset :D Täytyypäs surruutella ne kun kerkee..


Sitten olen miettinyt että haluaisin tilata nimilappuja tekemiini vaatteisiin. Unikuu on ollut kymmenisen vuotta nimimerkkini kaikkialla ja jotenkin miellän sen omakseni mutta..
Unikuu on jo jonkun yritys sekä on olemassa unikuu-nimistä jotain yrttijuomaa.. Sekä UnQ löytyy kanssa.
Jossain vaiheessa nimimerkkini perässä oli 108 numerot joten mietin että jos nimilapussa olisi U108. Mutta onko tuo nyt enemmän jonkun aseen tunniste tyyliin AK47 tai Magnum 44 :D
En tiedä. Unikuu Desingn kuulostaa vähän ylitseampuvalta ja ja Hand Made by Unikuu -tyylisiä on aika paljon.
Ompa nyt vaikeaa. Saa heittää ehdotuksia.

11 kommenttia:

 1. Hieno aplikaatio ja hauska idea!

  Nimestä. Samaa pähkäilyä täälläkin Design on munkin mielestä vähän ehkä yliampuvaa mutta valitsin sen kuitenkin omiin juttuihin, heh :D

  Vaikea on ehdottaa mutta ehkä tuo kirjain-numero yhdistelmä on vähän hassu. :D Mulla tuli mieleen joku lentokoneen mallinumero tai vastaava. :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  miten olisi made by UniQ? Hauska hyljebody. :)

  VastaaPoista
 3. Niin, ja tuo anonyymin ehdotus made by UniQ oli hauska!

  VastaaPoista
 4. Ja täällä kanssa samaa ongelmaa, nääs nimiongelmaa. Oon miettiny tilaavani omat laput omiin vaatteisiin, vaan... nimi! Oon ajatellu ihan -miku- se ois lyhyt ja ytimekäs, tai sit jus made by miku. Ääh. Oon sitte tilannu Sampsukasta made by love ja made by mom -lappusia... Ja niitä Homemade -lappusia on kans. Ja kait noihin tyydyn.

  Hieno hylje! Nuo aplikaatiot on kyllä niin siun juttu!

  VastaaPoista
 5. Miten ois joku välimerkki väliin?

  Esim. Uni-kuu tai uni.kuu. Kaveri teki näin kampaamon nimeensä ja se hyväksyttiin virallisilla tahoilla, vaikkei sitä välimerkkiä itse nimessä lausuttaisikaan.

  VastaaPoista
 6. Ihania pusuhylkeitä! Tuo välimerkki ehdotus on musta hyvä. Minäkin mietin nimiasiaa ja ja päädyin muinoin tuohon´cutie´en. Se kuvastaa sekä vaatteita että vaatteen käyttäjiä. :)

  VastaaPoista
 7. entäs Pro Unikuu tai Pro UniQ.

  VastaaPoista
 8. Olet todella taitava ja kärsivällinen, ja ideoita sinulla tuntuu riittävän. Jos oikein ymmärsin, taidat olla lähes ammattilainen. Koska kaipasit kritiikkiä: ainakin valokuvassa nuo hylkeet erottuvat vähän huonosti. Olisi ehkä kannattanut "sisäkuvioiden" tikkauksessa käyttää eriväristä, paremmin erottuvaa lankaa.

  Ideoinnin pohjaksi nimiongelmaan: Helsingissä oli aikoinaan (onko vieläkin?) ravintolat nimeltään Kuu ja Kuukuu. Olen nimittäin sitä mieltä että parempi huonokin idea kuin ei ideaa lainkaan:D

  VastaaPoista
 9. kiitos ehdotuksista. mietittiin eilen miehen kanssa niitä ja yksi hauska oli uni6 ja sitten UNIKUUT sekä unikuukledjut oli miehen ehdotus.

  en halua erotta kuu-sanaa siitä vaan haluaisin että se on niinkuin sanaleikki unique-sanasta.
  sen tiedän jo etä pohjavärinä olisi musta ja tekstivärinä okra tai vastaava vähän kuin kulta. sijoitus olisi ulkopuolella niskassa tai housujen vyötäröllä takana.

  virveli: varmaan johtuu kuvista enimmäkseen. luonnossa ne erottaa ihan hhyvin ja ideana olikin että pääkuvio eli sydän näkyy vahvemmin ja sitten voi huomata että siellä on muutakin kuviota. ja että se olisi tollanen pastellihärdelli. nyt myöhemmin mietin että voi kun olisi ollut vielä vaaleanpunaista lankaa käytössä.. yöllä on aika huonosti noita kangaskauppoja auki.. :D

  VastaaPoista
 10. Nimen pähkäily on kyllä rasittavaa, varsinkin jos suunnitelmissa on edes joskus tehdä vaatteita muillekin kuin omille lapsille.

  Tuo U108 kuulostaa kieltämättä joltain sukellusveneeltä. Virvelin ehdotuksen mukaan Unikuukuu on aika hauska (tulee mieleen lasten jokeltelu) tai sitten Uniquu (mutta onko se vähän liian teini-ihquu ;D), mulla lyö nyt ihan tyhjää enkä pysty ehdottamaan mitään parempaakaan :)

  VastaaPoista
 11. mä ehdottaisin että UniQue. kun tuotteet olis kuitenki todennäköisesti uniikkeja ja suomalaisittain sanottuna tuo kuulostaa melkein ainaki unikuulta. :)
  ihania juttusia täällä!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails