25.7.2010

*Murinaa puut kainalossa


Aamulla valmistui Eelle Ottobreen Loikka raglan t-paidan kaavaa muokaten paita. Muokkasin tätä edellisistä kapeammaksi ja kiinnitystavaltaan erilaiseksi. Pituus on koossa 80 ja leveys 74.


Kankaana Saksasta tullut ohut trikoo. Tätä minä ensimäisen pesun jälkeen kauhistelin että onpas räikeä mutta eipä se sitten ollutkaan liian kun sitä aikansa tuijotteli. Isona pintana pahempi mutta tuollaisena pikkupaitana passeli. Tätä samaa saa Suomesta Kangastukusta.
Leikkasin Teelle myös omansa odottelemaan yhden aplikaatioon tarvittavan kankaan saapumista.

Resori Marimekolta ja tähän muistutus itselle että tämä on löysempää resoria kuin esim Myllymuksujen. Jäi vähän löysälle omaan makuun nuo resorit.
Aplikaation puuvillat Huvikankaasta ja Marimekolta sekä nenä ja puhekupla bambujoustista Myllymuksuilta. Olalla 16 koon Kam-neppi.


 Vaikeuksia oli kaksoisneulan kanssa jostain kummallisesta syystä. Minun ikivanha kone on niin käsisäätöinen että kaikki pitää säätää erikseen käsin.. Ja tietysti näitä säätöjä pitää mennä vaihtamaan joka kerta kun vaihtaa kaksoisneulalta yhdelle ja taas kerran aplikointisiksakille.. Siis ylä- ja alalangankireyksiä, paininjalan painoa jne.. Ja sitten en jaksanut rueta niitä viilaamaan.. Olisi varmaan pitänyt koska helman päälletikkaukset kyllä ei kestä kovaa käyttöä. Sen verran oli säädöt päin metsiä. No, äkkiähän sen sit korjaa. Viitsimisestä on vaan kiinni :P

Aplikaatiosta tuli kyllä mielestäni tosi hieno. Siisti ku mikä ja kaikki osat osui paikoilleen juuri niinkuin piti. Tää on mun yks lemppareista ehdottomasti. Lempparein aplikaatio on tämä viheltelevä tipunen. Olen pikkupallokangaskoukussa ;)

Muttei tästä kuitenkaan tullut muodoltaan sellainen mitä ajattelin. Täytyy siis vaihtaa vaan kaavaa.
Ei nämä kummatkaan tämän kaavan paidat ole mitenkään pilalla tai huonoja. Käyttiksiä ja siistejä kivoja paitoja mutta ei siis sitä mitä ajattelin.. Ja mitäköhän mä ajattelin?

 Sitten omituinen löytö energiajae roskiksesta.Tällainen pussilakana. Tahraton, puhtaalta tuoksuva ja suurilta osin vielä jämäkkää. 
Ainut ohentuminen oli yläpäässa jossa olikin iso ratkeama. Heitin koneeseen 60 varmuuden vuoksi ja nyt sitä sitten ihmettelen että mitä mää tästä. Tietääkö kukaan kenen valmistama kangas on? Vanhalta vaikuttaa kuitenkin. Ei siis mielestäni mikään Hemtex tms..


Täytyy myös kertoa ensimäinen blogimaailman livebongaus. Nimittäin Pim Pamin apinakuosiset rattaat tuli vastaan perjantaina kotieläintilalla. Tunnistin siis heti :D Onko joku muu bongannut jotain uniikkituotoksia livemaailmassa?

6 kommenttia:

 1. Aww, mikä murisija :) Ja kylläpäs se viheltelevä tipu onkin ihana!

  VastaaPoista
 2. Mahtava karhu ja toi aiempi pupu on niin namu. Ihania töitä =)

  VastaaPoista
 3. Tämä(kin) on niiiiin hassunhauska!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun kävit kommentoimassa, niin löysin tämän sinun blogisi! Ihania töitä sinulla! Tää karhukin on niin hauska!

  VastaaPoista
 5. Hauska kuva! Kivan näköistä tuo puuvilla, mie meinasin noista puuvilloista tehä ihan perushousuja, TiaStarin blogissa on ollut kivoja. Jotenkin sitä aina vaan sortuu joustaviin, mutta jos tekisi tarpeeksi väljät, niin nuo puuvillathan ois tosi kivoja. Etenkin näin kesäkelillä.

  Tuo kukkatyyny on hieno kans. Tehäänkö siihen ensin vaan pallo, tai semmonen pyöreä ja sitten langoilla kukan muoto? Miulla on kyllä niin hieno neulatyyny, että sitä ei raaski kyllä vaihtaa, mutta jos kaveriksi. Esikoinen (7v) teki äitienpäiväksi ite siilineulatyynyn :)

  VastaaPoista
 6. Mirka: Joo,ensin pyöreä. oikein olet pähkäillyt. Neulatyynykukkaseen on ohje täällä:

  http://whipup.net/2006/03/01/stickin-it-to-the-pincushion/

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails