25.8.2010

*Ottobre Design Woman 5/10

Kolahti luukusta uusin Ottobreen naisten kaavalehti. Ja siis mahtavaa, uusimmat naisten mallit näyttää hyvältä. Kerrankin on jotain malleja joita voisin suoraan käyttää.. Tai ainakin melkein.. 

Esim Renee neulepusero. Tähän suoristaisin tai leventäisin kaavaa helmasta ja laittaisin helmaankin ryppyä ja kaitaletta. Pituuttakin laittaisin hiukan lisää. Tulisi enemmän näköiseni.

Ja Lana neulemekko. Ja villaisena tämä on kyllä niin must nyt syksylle. 
Sekä Ginger softshell-huppari, Glenda 2- in- 1 trikootoppi ja Clara caprimittaiset treenihousut 
on varmaan mun juoksuasu syksylle. :D

Ottobreen blogissa on lisäksi vielä kilpailu 8.9 asti.
Mut mä siis yllätyin positiivisesti. Yllätyitkö sinä?

6 kommenttia:

 1. Kyllä, kiitos vinkistä. En ole tuota naisten lehteä tilannutkaan kun ei siinä ole niin paljon ollut tekemistä, mutta tämän voisin kyllä ostaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava lehti! Se vaaleanturkoosi villakangastakki, ja se että kaltaisilleni pömppömahoille oli kaavoitettu erikseen housut! Kun vaan ehtisi ompelemaan...

  VastaaPoista
 3. No jaa... en nyt oikein tiedä. Pitää käydä jossain selaamassa läpi, mutta noiden nettikuvien perusteella en kyllä taitaisi olla valmis maksamaan tuosta.
  Toisaalta mulla on jo iso kasa kaavoja ja lehtiä joissa on vähän näitä vastaavia kaavoja, että ehkä se vaikuttaa tähän "njääh"-fiilikseen myös.

  VastaaPoista
 4. Löydät blogistani tunnustuksen sinulle ja blogillesi :)

  VastaaPoista
 5. Hei,

  löysin juuri blogiisi, innostava blogi sinulla!

  Minä innostuin myös noista treeniasuista, topin ja treenihousut pistin ompelulistaan. Millaista kangasta ajattelit käyttää treenihousuihin? Omat nettiostokseni ovat keskittyneet vaippa- ja lastenvaatekankaisiin; tiedätkö, mistä saa treeniasuihin sopivia kankaita?

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, tuo Shelby ei ollutkaan mulle entuudestaan tuttu. Selailun päätteeksi tulin kuitenkin siihen tulokseen, että pitänee käydä kangaskaupassa hypistelemässä kankaita päästäkseen edes vähän kartalle tämän lajityypin matskuista :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails