20.2.2011

* Lasten Metsolan ne uudet apilajoustofroteet

Arvasin ettei mene kauaa että löytyy kankaana.
Nämä on ihanan pirteitä..
Ehkä pitää ostaa nyt kaikkia neljää väriä. :D
Millainen lienee laatu tälläkertaa?

Muutakin uutta sieltä löytyi kuten vihreää sunrayta ja uusia raitoja.
 Jos olisi pohjaton kukkaro ja yksi ylimääräinen huone niin mikäs siinä ostellessa?

8 kommenttia:

 1. On kyllä pirtsakoita kankaita! Tiiätkö muuten, onko jossakin nettikaupassa myynnissä pilkullista tai ruudullista trikoota?Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta...
  Itse tilasin sitä ruskeaa kakkoslaatuisena ja mulla ei kyllä ole palassa yhtään mitään vikaa. Ei edes pesun jälkeen ole nyppyinen tai karvainen.
  Tiesinkin että näitä on tulossa ja molemmat värit kiinnostaa. Toivotaan että jo vielä jäljellä kun omat rahavarat antaa periksi :D

  VastaaPoista
 3. Eilen kävin hakemassa apiloita, raitaa ja sunrayta, rattorit jäi hyllyyn, kun ei ole pokia,jotka niitä pitäs. Samaa huippua laatua mitä tähänkin asti!! Sunray muotoutui paidaksi, raita haalariksi, apilat pääsee maanantaina käsittelyyn. Ruskeasta 2-laadun apilasta neljän metrin ja kuuden jo ommellun ja useampaan kertaan pestyn vaatteen kokemuksella voin sanoa, että superlöytö!! Annoin alakoululaisenkin tehdä itse itselleen paidan ja onnistui hyvin. Siihen hintaan, ei saa froteita edes eurokankaan palalaarista! ;)
  Olen kyllä niin tyytyväinen, että vuosikymmenten jälkeen vihdoin saa noin hienoja, laadukkaita ja KOTIMAISIA froteita. Ja on vielä vara, mistä valita. Eikä ommellen tule yhtään kalliimmaksi, kuin halpisketjujen heikkolaatuset myrkkyrääsyt. Niin että suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Ihanat on värit, joutuu kyllä itsellekin hankkimaan tuota apilaa :D
  Ostin kakkoslaatusena sitä ruskeaa, ei mitään vikaa..

  VastaaPoista
 5. Minäkin kävin netin kautta noita viikolla ihailemassa. Taitaa vaan tuo Matti asustella kukkarossa tällä hetkellä, joten kaikkia ei ainakaan voi tilailla, vaikka mieli tekisi... :(

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat kyllä niiiiin ihania. Tekisi kyllä mieli tilata vaikka mitä...

  VastaaPoista
 7. Meille taas osui kaverin kans tilatessa sitä ruskeeta, joka meni karsean näköiseksi pesussa ja oli niin löröä etten edes Tallinnasta olisi ostanut sitä kolmen euron metrihintaan. En siis uskalla ihan heti kyllä uudestaan tilata mitään ennen kuin olen päässyt kaupassa hiplaamaan käsituntuman kankaasta.

  VastaaPoista
 8. Mä hain palat noita uusia, tosin keltasen jätin kauppaan kun se oli minun makuun vähän liian tummankeltanen. Vihreässä noi vaaleat osat on vaaleanvihreät ei valkoset, ainakin minun palassa. Tuo vihreä apila ja vihreä sunray meni ekassa pesussa ihan nyppyisiksi ja koppuroiksi. En ymmärrä onko vika mun pesussa vai kankaissa. Aion käyä näyttämässä kankaita kaupassa ja kysästä, et mikä on ku ne on sen näkösiä. Ihan samalla lailla pesin vastikään keltasen sunrayn ja se on ihan saman näköistä kuin kaupassa, eli pehmeää ja sileää. Ihania uusia kankaita ne silti on.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails