23.7.2011

* Ilmapallomatka
Ilmapallolla pääsee myös pupujen salaiseen valtakuntaan. Sinneköhän tämä söpöinen otus on matkalla.
Uskoisin että sama pupu leijuu myös Een unissa. Liekö kyseessä samat valtakunnat?


Aplikointi on pääosin velouria mutta myös joustofroteeta ja trikoota löytyy. Paidan trikoo on Jnydesignilta suoraan tilattu ja leggarien velour on saatu vaihdossa ystävältä. Sama velour siis pupussa ja housuissa.
Kuvassa housujen väri on se oikea kun lisäsin vielä illalla nuo pilvet valmiiseen mekkoon joten kuvat on otettu eri aikaan. Leggarit on kavennettu Milla neuloshousuista Ottobreestä koossa 92/98.


Olen ihastunut tähän Ottobreen Ines tunikan omaan muunnokseen. Koko on 92+. Taitaa olla kuitenkin aika siirtyä seuraavaan kokoon. Nyt on sopiva mutta haluan että on ihan vähän enemmän kasvunvaraa.
Tosin Eellä on muutama vielä 86 kokoinenkin kaupan vaate käytössä vaikka on pian 2 vuotta.
Teehen verrattuna Ee on pieni, motoorisesti ei-niin-lahjakas ja puhuu huonosti. Sisua riittää kuitenkin ihan hirveästi ja on jääräpäiden kuningatar. Eli ei se ulkoinen vaan sisäinen koko. Neiti on jo nyt alkanut valitsemaan mitä haluaa päälle. Tee samanikäisenä ei välittänyt, kunhan vaatteet ei puristaneet. 
Onkohan se joku sukupuoliero?
17 kommenttia:

 1. Tosi suloinen pupu! ja upea toteutus jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Voih... olet kyllä taitava! Tosi söpö pupu. Mukavan ja hauskasti tyttömäisen näköinen malli.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä söpöläinen pupu! Hyvän mallinen mekko myös.

  VastaaPoista
 4. On kyllä söpöliini pupunen. Meillä valikoi vaatteita esikoispoika, toivon että tyttö laittais vielä pitkään niitä vaatteita mitä äiti halua, muuten on ompeleminen turha;)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno applikaatio! Meillä Rasmus käyttää edelleen myös 86 senttisiä vaatteita 92 senttisten rinnalla. Pitkät housut alkavat ehkä kohta olemaan hiukan liian lyhyitä tuossa pienemmässä koossa. Ja ikää siis 2v4kk. On myös melko sutjakka poika! :) Rasmus ei ole juuri koskaan ollut mitään mieltä vaatteistaan, ainoastaan yksi ompelemani leijonapaita on välillä pitänyt kiskoa pyykkinarulta käyttöön. Myös eräs autopaita tuntuu olevan mieluinen.

  VastaaPoista
 6. Hei, eka kertaa täällä:) Aivan ihania vaatteita olet ommellut<3 Taivahan vallat, miten suloinen on tuokin pupu, että ei ihme, että on tuo pikkuinen söpöläinen tyttönenkin jäänyt sitä ihailemaan:)

  VastaaPoista
 7. Tosi söötti!
  Kyllä meillä ainakin tyttö on ihan selkeästi valikoivampi vaatteiden suhteen kuin poika.

  VastaaPoista
 8. Oi, söpö pupunen!

  (meillä muuten neiti 4veellä on vielä muutamia 86cm paitoja käytössä, housuja useammat - nyt ne menee tuolle laiheliinille leggareina)

  VastaaPoista
 9. Aivan supersuloinen pupunen! Ihanan mallinen tuo tunika. Meillä neiti 2,5v on päättänyt 2v:sta asti mitä haluaa päälleen. Hyvin temperamenttinen ja tomera tyttö meilläkin. Miellä ollaan koossa 92 ja syksyksi pähkäilen teenkö vielä 92kokoisia vai siirrynkö jo pikkuhiljaa 98:hin. Tai meillä vois tehdä kompromissin; 92koko 98pituuksilla kun neitokainen on hoikka.

  VastaaPoista
 10. Moikka!
  Piirtelin eilen ajan kuluksi ystävänpäivähaastetta varten kuvaa vaatteeseen. Sain kuvan valmiiksi ja väritettyä, kunnes aloin katselemaan sitä tarkemmin. Siinä on paljon samanlaisia piirteitä kuin tässä pupusessa, vaikkei nyt samanlainen olekkaan. Pupunen siinäkin lentää pallolla..sydämenmuotoisella. Ja ajattelin nyt kysellä, ennen kuin sitä uskallan käyttää, että sopiiko minun sitä käytellä kun on kuitenkin samantyylinen kuin tämä. En toki halua plagioida, ja tämäkin piirtelyhahmon samankaltaisuus tuli ihan vahingossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka. tottakai saat. Mä en tule syyttelemään plagioinnista vaikka olisi tismallseen samanlainen. Ainut mistä en tykkää jos niitä aletaan tekemään myyntiin.

   Poista
 11. Niinpä niin... tuo sinun pupusi ilmapallon kera on suoraa kopioitu... erään kortin tekijän mallista....sinäkin syylistyt siis tekijäinoikeus rikokseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä niin. mäpä teenkin nää vaateet mun omille lapsille ja en myy missään :D

   Poista
  2. "Tekijänoikeus on myös rajoitettu tietyissä tapauksissa mm. hakematta erillistä lupaa tekijältä (tai tekijänoikeuden omistajalta tai haltijalta) yksityishenkilö saa tietyin perustein ladata laillisia teoksia omaan käyttöön Internetistä..."

   Ote tekijänoikeuslaista...

   Kannatta selvitellä vähän ennen kuin syyttelee!! >=/

   Poista

Related Posts with Thumbnails