3.8.2011

* Kissa Veikeä
Piirsin kissan töissä viime torstaina, väliaikaa odotellessa, muistilapulle. Töistä tultuani kissa pyöri mielessä mutten päässyt sitä piirtämään isommaksi. Kunnes yhtäkkiä sängyssä idea poksahti päähän 
ja valvoin aika myöhään leikellen kankaita ja sommitellen paloja.
Kaava sama, Ottobreen Ines tunikan oma versio. Kokona 92+. Paidan interlock on tilattu Ikasyriltä joskus. Aplikoinnin kankaat pääosin joustofroteeta mutta myös velouria ja trikoota löytyy.
Resori on ohutta ribbiä Saksasta. Leggarit koossa 92 ja lime trikoo Eurokankaasta.
Interlock on marinoitunut pitkään laatikossa. Kuvio oli liian pientä makuuni. Kun eihän nuista nettikuvista saa oikeaa kuvaa kuvion koosta. Mutta tähän tuo sopii. Oikaisin myös vähän toteutuksessa. Laiskuutta ilmassa?


Käsien kanssa mietin pitkään, että miten laitan sormet ja mihin asentoon kädet. Onhan se ihan hauska noinkin. Hauska olisi voinut olla onkikin ja vaikka kalaämpäri..
Kissan paidan kuvankin keksin vasta piirustuksen suurennosvaiheessa.

Ompelin kissan hännän viimeisenä kun toinen sivusauma oli ommeltu. Kokeilin uutta konetta. Ihan ok tulee. Nätti tikki (verrattuna edelliseen) mutta on se aikamoinen jyskyttäjä kuitenkin. Olen pahoillani valituksesta mutta odotukseni uuden koneen suhteen oli aika korkealla.
 Ajattelin ensin tänään käydä liikkeessä ja kysyä mahdollisesta kaupanpurusta.
Mut vielä jos yritän..
Huoh..


Vielä yhdet iltatikit. Teen vanhoista housuista Eelle sopivaksi tuunatut leggarit.. Koko 92.
Sain myös tällaisen tunnustuksen.
Kiitos Sannalle lillaphant- blogista.

Tunnustukseen kuuluu tehdä kolme paljastusta: lempiväri, -ruoka ja paikka jossa haluaisi käydä.

 Minun lempiväri taitaa olla nyt musta tai pronssi.
Lempiruoka on edelleen salaatti ja Lissabonissa haluaisin nyt käydä.

Jaan tämän eteenpäin kolmelle blogille joiden seuraamisesta nautin.
siksaksis
tosimummo
aeno


12 kommenttia:

 1. Minä tuonne johonkin aiempaan konepostaukseen varoittelinkin activan ostosta. Berninan koneista löytyy tosi hyviä, nuo ei ehkä niitä ole.
  Ehkä ei kannata sinnitellä, ei se välttämättä siitä iloksi muutu. Minulla oli Activa 220 vuoden tai jotain, en tykännyt. Berninaan vaihdoin kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava setti!!! ja kone vaihtoon vain jos et ole tyytyväinen!!!

  VastaaPoista
 3. Hauska kisuli! "Voi, söpö", sanoi meidän kissafani. Kiitos paljon myös tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 4. Ihana kisumisu! Miten sä osaatkin tehdä noista noin ilmeikkäitä ja täynnä ihania yksityiskohtia! Toivottavasti koneen kanssa tulee onnellinen loppu - tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
 5. Wow! Hieno Paita & leggarit.

  VastaaPoista
 6. Oi miten söpö kissa! :)

  VastaaPoista
 7. Mielettömiä nää sun applikaatiot. Ei käsitä miten joku voi. =)

  Kiitos tunnustuksesta, pyrin vastaamaan! =)

  VastaaPoista
 8. Ihanan aplikaation olet taas tenyt! :)

  Olen mielenkiinnolla seurannut tätä ompelukonejuttua. Ostin itse huhtikuussa Bernina 330 koneen ja ollut tähän asti tosi tyytyväinen siihen. Siitäkään ei löydy mahdollisuutta säätää paininjalan puristusta. Tämä tuli kyllä vähän yllätyksenä, kun kotona aloin koneeseen tutustumaan. Jotenkin pidin itsestään selvänä, että sellaine mahdollisuus koneessa olisi. Ongelmia ei ainakaan vielä ole kuitenkaan tullut. Aplikointia en tosin vielä ole kerinnyt kokeilemaan, mutta vetoketjun ompelu ja kaksoisneulan käyttö on sujunut hyvin. Ostin läpinäkyvän aplikointipaininjalan ja toivon, että sen avulla homma sujuu hyvin. Tarkoitus, kun olisi enemmänkin alkaa tekemään noita aplikointi juttuja.
  Mielenkiinnolla jään seuraamaan mihin ratkaisuun koneesi kanssa päädyt. :)

  VastaaPoista
 9. ihania ompeluksia, todella ihania <3

  VastaaPoista
 10. Meinasin kommentoida jo edelliseen, että harkitse vielä koneen vaihtoa, se on helpompaa nyt kuin puolen vuoden päästä. Et tuntunut olevan täysin tyytyväinen siihen, eikä pidäkään jos tuntuu että joku asia hiertää uudessa pelissä. On kokonaisvaltainen ompelunautinto kun koneet on toimivat ja tarpeen mukaiset. Sitä asiaa ei kannata vähätellä vaan nähdä vaivaa ja etsiä se omaan käteen kunnolla sopiva kone.

  Mulla itselläni edellinen kone oli "ihan ok" ja teki kelvollista jälkeä mutta siinä oli pieniä asioita jotka ärsyttivät ja häiritsivät, mm. puuttuva paininjalan puristuksen säätö, ei voinut määritellä tikin pituuttakaan ja sen kanssa selvitäkseen piti tehdä tiettyjä pieniä kikkoja. Pidemmän päälle kävi niin rasittavaksi että pöydällä nököttää tätä nykyä uusi Pfaff. :)

  VastaaPoista
 11. Hauska hiirulainen kissan paidassa :) kekseliästä kerrassaan. Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails