14.10.2011

* Perhonen korvanlehdellä


Tai ainakin pään päällä. Kylmäkorvainen tyttö tuli eilen päiväkodista ja päätin tehdä hänelle uuden hatun suojaamaan enemmän korvia. Kaavan pohjana oli Ottobreen Muraveinik mutta muokkasin sitä omiin tarpeisiin sopivammaksi. Päälliskankaana ihana Hilcon raikas vihreä velour ja sisävuorena Eurokankaan palalaarista löydetty roosan värinen pallofleece. Korvien kohdalle vuoreen ompelin sydämen muotoiset softispalat. Takaraivolla on heijastinkankaasta tähti. Toinen heijastin on perhosen muotoon muotoillun villafleecen päälle ommeltu heijastinkangas. Kaunis hattu. Kokona 48/50 noin.

Meillä on juuri sopivat villalapaset ja kauluri täysin oikeaa sävyä tälle kaveriksi. Ja punaisen takin ja housujen kanssa mahtava yhdistelmä.Seuraavaa pitää vielä vähän muokata. Eniten haittaa nuo korvaläpät jotka ei suojaa korvia. ehkä niihin pitää kuitenkin laittaa jotkut nauhat.. Tai vaakasuuntaiset rypytykset korvien alapuolelle.. Tai.. En tiedä. Mitä te tekisitte?
Sisällä ei kyllä onnistu kuvat enää,ei. Eipä nuo Tee ja Ee kovin innokkaita malleja ole koskaan ollutkaan.


Sain taas tunnustuksen. Näitä tulee kokoajan, kiitos paljon.
Tälläkertaa tunnustus tuli Hannalta Pompannappi- blogista.
Tunnustuksen saajan pitää:

-Kiittää tunnustuksen antajaa
-Antaa tunnustus kshdeksalle bloggaajalle
-Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
-Kertoa kahdeksan asiaa itsestään.

Kiitos Hannalle tunnustuksesta. Tuli hyvä mieli, kuten jokaisesta kommentistakin. Mutta nyt en taida tätä jatkaa eteenpäin. Jos joku tämän haluaa tästä ottaa niin saa sen tehdä.

6 kommenttia:

 1. Ihana hattu! Tämän tapaista olen kaivannut sekä itselleni että likalle. Ehkäpä saisin aikaiseksi.. ?

  VastaaPoista
 2. Saman havainnon olen tennyt, kun pyöristin tuosta kaavasta niitä läppiä lyhyemmiksi ja jötin kiinnityksen pois, ei tahdo suojata korvia samalla tavalla enää. Kuopuksella on neppari leuan alla alkuperäisen kaavan mukaan, ja se toimii tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin oon juuri tuumaillut tuota kaava ja sitä, että jättää varmaan korvat aika paljaaksi ja päästää tuulen sisään. ajattelin vauvalle tehdä tuolla kaavalla mutta taidan muokata nuita korvalärpäkkeitä lyhyemmäksi ja laitan kunnon nauhan jolla saa kiristettyä lakin leuan alle! Kauniin vihreää tuo velour ja ihanat heijastimet lakissa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva. Tuolla samalla kaavalla on ollut monissa blogeissa viime aikoina - muutoksilla ja ilman. Pitäisköhän itsekin kokeilla?

  VastaaPoista
 5. On kyllä söpönen päähine, niin kuin blokkauksen nimikin on hyvä ;)

  VastaaPoista
 6. Söpö! Pitäs minunki vähän paksumpia pipoja ommella tyttösille.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails