25.12.2011

* Kaavoja naisille englanniksi osa 1

Pakko esitellä minun joululahjat teille. Sain Daddy Oolta neljä kaavakirjaa lahjaksi. Tämä Wendy Mullinin, Eviana Hartmanin ja Beci Orpinin tekemä kaavakirjasarja on kyllä mahtava. Kuvat ovat selkeitä ja havainnollisia.  Kaikki nämä neljä sopivat myös aloittelijoille. Kaikki kirjoissa esiintyvät mitat on tuumamitoissa. Joissain kohti voi olla senttimetrit suluissa.Sarjan ensimmäinen SEW U -kirja on helppolukuinen ja selkeä kirja aloittelijalle ja myös edistyneimmillekin peruspaidan, -hame  ja -housukaavan etsijöille. Kirjassa kerrotaan lyhyesti kankaista, tekniikoista, kaavoista ja leikkaamisesta.
Mukana on pieni ammattisanasto ja kaavat erillisessä kansiossa.
 

***

2008 ilmestynyt SEW U HOME STRETCH on sarjan toinen kirja. Sama helppolukuinen ja selkeä tyyli jatkuu tässäkin. Kirjassa käsitellään joustavia kankaita ja muunmuassa niihin liittyviä koneita. Kirjoittaja tarjoaa, kuten edellisessäkin kirjassa, muutamia peruskaavoja ja runsaasti vinkkejä ja tekniikoita joilla muuttaa näitä yksinkertaisia kaavoja. Kirjasta löytää tietoa erilaisista joustavista kankaista, helppoja kaavojen muokkaamisohjeita ja vinkkejä. Kaavoja löytyy tavallisesta ja raglanhihaisesta paidasta sekä hameista ja mekoista. Tämä on siis perusteos joustavien kankaiden käsittelyyn.

3 kommenttia:

 1. Ihana mies kun tuollaisia tajuaa ostaa... ;)
  Tuo Sew U home stretch oli hyvä lisä minukin hyllyyni.

  VastaaPoista
 2. Ihania kirjoja, mistä noita saa;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 3. Ihania kirjoja! Tuollaiset minäkin haluaisin, mutta ainut vaan etten osaa tuota englantia... pitäsköhän silti hankkia tai sanoa miehelle et hankkii...:)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails