19.12.2011

* Niiskuneiti

Tämä 116 koon tunika on menossa pukinkonttiin. Lahjansaaja tuskin tätä täältä näkee mutta ehkäpä serkkujeni nyt olisi parempi vain vaihtaa sivua ennenkuin katselee pitemmälle..Velour on muistaakseni Lieblingsstückelta. Resorina käytin kirppikseltä löytämääni napakkaa viininpunaista ribbineulosta. Aplikointi joustofroteeta.

Aplikoin ensin niiskuneidin ja kukkaset ja paita näytti vieläkin ihan tyhjältä. Olen varmaan niin tottunut aplikoimaan kuviollisille kankaille tai jotain. Mutta sitten tajusin että pientä tuulenvirettähän tämä tunika kaipaa ja laitoin hiukan kukkia ja lehtiä lentelemään toiseen hihaan. Ja hyvin täytti tyhjyyden ja toi jonkun ideankin tähän kuvaan.Sit taas lisää postin tuomisia. Jnyn tähti vasemmalla ja multiraita oikealla vaihtareita. Punapallo, vihreä tähti ja pisara Etsystä. Hyvä palvelu ja nopea toimitus. Kaikki muut on jerseytä paitsi vihreä tähti on joustista.


PS.

Koska trumpettileijona on vailla omistajaa,
 se tulee olemaan yksi arvontapalkinnoista kunhan tuo 400 lukijan raja tulee umpeen.

19 kommenttia:

 1. Nämä sinun aplikaatiot on aivan ihania! <3 Tyttäreni haluaisi samanlaisen.

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän hieno! Tuo tuulenvire on ollut mainio idea =)

  VastaaPoista
 3. Taas ihana paita. Tätä en voi näyttää mun tytölle. ;)

  VastaaPoista
 4. Suloinen niiskuneiti, HIENO :)

  VastaaPoista
 5. Ihana! Kiva idea nuo tuulessa lentelevät kukkaset :)

  VastaaPoista
 6. Ihana paita, hitsi kun olet taitava applikoimaan! :)

  VastaaPoista
 7. Oih, aivan ihana! Meidän neljäveeneiti olisi takuulla aivan rakastunut tuohon, pitää jättää näyttämättä kun ei ole itsellä nyt applikaatioinspistä / -aikaa. :D

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihana niiskuneiti!!! Meillä pikkumies istuu tässä sylissä ja huutaa Mitjalle, Mitjalle!!! Pitääpä ehkä lainata ideaa....

  VastaaPoista
 9. Hellyttävä Niiskuneiti! Kiitos kauppavinkistä, heti lähti tilaus...itselle joululahjaksi, vaikka ei taida enää ehtiä. Kauanko sinulla meni tilauksen saapumiseen?

  VastaaPoista
 10. Tämä on ihana! <3 Kuten tietysti muutkin tekemäsi vaatteet :)

  VastaaPoista
 11. Ihana Niiskuneiti. Ihan totta että paidassa on kummasti enemmän jujua noiden lentävien kukkien kanssa, vaikka upea olis ilmankin. Hieno idea!

  VastaaPoista
 12. Voi ihana! todella ihana! noi kukat tuolla hihassa on aivan loistava idea!

  VastaaPoista
 13. Aivan huippu! Ja edellinen trumpettileijona myös!! :) Itse vasta löysin ompeluelämää sivuston, jostain syystä sinne en päässyt vanhalla koneellani, nyt pääsen, kiva juttu! :)

  VastaaPoista
 14. Voi että on ihana Niiskuneiti! Ja ihanan siistiä jälkeä sulla näissä aplikaatioissa :) itsellä pitäis myyräpaita saada aikaiseksi vielä ennen aatonaattoa ja kokoajan vain lykkään aloitusta kun en ole lainkaan varma riittävätkö taidot.. :)

  VastaaPoista
 15. Tämä on ihan superihana, onnistuneimpia applikointeja, mitä olen koskaan nähnyt!

  VastaaPoista
 16. Vau! Tosi ihana niiskuneiti, ei kyllä ole parantamisen varaa tässä :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails