30.12.2011

* Ninjaileva pupu
Leikkasin paidan varmaan kuukausi sitten mielessä ensin aplikoida joku mukavan hirmuinen hirviö paitaan. Sitten siitä tuli lohikäärme. Sen jälkeen se muuttuui käärmeeksi ja vasta sen jälkeen yhden merirosvoluurangon piirtämisen jälkeen tuli ninjajänis. Koko 128 perinteinen More Grey pidennyksillä. Se on kyllä hyvä peruskaava. Resori Marimekkoa ja tähtijersey livekangasvaihtareilta. Aplikoinnin kankaat joustofroteeta.


Etsystä löysin kivaa kuviollista interlockia. Kesäinen metsä. Ei mennyt miksikään esipesussa. Ja Mjukatygerinraitavelourin löysin Kangashamstereista.
11 kommenttia:

 1. Hieno ninja!
  Minusta tuo metsäkangas on samaa kuin kaksi vuotta sitten KappAhlin mallistossa olleet lastenvaatteet. Hieno löytö! Onko sulla joku tietty myyjä Etsyssä, jolta löydät noita kankaita?

  VastaaPoista
 2. Mistä löysit tuon metsäkankaan?

  VastaaPoista
 3. Eikös tuo ole ollut Kappahlin mallistossa, ellen väärin muista? Siis tuo hirvikangas.

  VastaaPoista
 4. Ihana, taas kerran;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 5. Hei. kiitos kommenteista.

  Ilona, anonyymi ja Riikka: Niin kuulin toisaaltakin että kangas on jotenkin samaa kuin Kappahlin jotkut vaatteet. Ostin sen Etsystä sellaiselta myyjältä kuin: http://www.etsy.com/shop/himenana?ref=ss_profile

  Mutta mä etsin Etsystä kankaita hakusanalla. Esim knit ja sit rajan sen supplies ja vielä fabric. tulee monta sivua selattavaksi.

  VastaaPoista
 6. Vitsi mikä löytö tuo metsäkangas! :) Mulla on tuosta pari kappahlin bodya, huutonetistä kaiveltuja. Ostaisin kyllä heti kankaana jos tulis vastaan. :)

  VastaaPoista
 7. Oi miten taidokas työ taas! :)

  VastaaPoista
 8. Taas jälleen kerran raikas ja tasapainoinen työ! Eikä saa vinkkailla kangasostolakkolaiselle mistään uusista kaupoista!

  VastaaPoista
 9. teetkö kankaan ensipesun ilman, että huolittelet leikattuja reunoja?

  VastaaPoista
 10. Milla: tuota kangasta oli vain tuo jaardin pala myynnissä.

  Hanna, Riika ja TanttaRalla: kiitos. Itseä jäi vähän haittaamaan tuon pupun väri..

  Anonyymi: mä en huolittele reunoja ollenkaan. Sitten nuppineulojen kanssa avustan kankaat suoriksi ennen kaavojen asettelua ja leikkuuta.
  pesen värien mukaan muun pyykin mukana 40 asteessa. samassa missä pesisin muutenkin. Rumpua mieltä ei löysy joten kuivuvat telineellä..

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails