31.12.2011

* Unikuun Terapiahuone goes retrospective

Yksi vuosi on taas menty läpi. Kiitos kaikille lukijoilleni. Tämä on ollut hyvin vaihderikas vuosi. Ei ehkä niitä ihan parhaita mutta ei pahimpiakaan. Vuoteen mahtui kuitenkin paljon hienoja hetkiä, niin pieniä kuin suuriakin.

Katsellaas aluksi vähän tilastoja. Tänä vuonna on ollut 172 237 sivulatausta, 68 646 yksittäistä kävijää ja 39 343 ensikertalaista blogissani. Aika huikeita summia. Viime vuonna vastaavat luvut olivat noin 1/3 osa tästä. Lukijoitakin on tullut nyt jo lähes 400. 
Mitäs sitten vuoden aikana tapahtui?
 Sen saatte katsella kuvina. 

***

 One year has again passed by. Thank you to all my readers. Lets first see some statistics. This year has been a 172 237 page impressions, 68 646 unique visitors and 39 343 first-time visitors. Huge amount of people, dont you think? Last year, the corresponding figures were about 1 / 3 part of this.
 

What then took place during the year? That you'll have to find out your selves.

Näiden kuvien ja tunnelmien myötä toivotan kaikille lukijoilleni, niin vakkareille kuin satunnaisillekin, kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2012. 

***

I wish you a happy New Year 2012. 
Hope to see you next year.8 kommenttia:

 1. Olet kyllä tosi taitava;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 2. Miten ihmeessä saat aplikoitua trikolle noin nätisti? Mulla tuppaa aina kostain kohtaa trikoo venymään ja kuvasta tulee kurjan näkönen...

  VastaaPoista
 3. Noora: onhan tukikangasasiat kunnossa? muista myös silittää se paitakappale ennen kuin silität palat siihen kiinni. myös voi olla että ompelukoneen paininjalan puristusta voisi löysätä. tai tikin kokoa muuttaa?

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihan mahtavia töitä. Ei voi kuin ihailla noita sun tyyppejä, niin hienosti toteutettuja.

  Ihanaa, onnellista ja puuhakasta vuotta 2012!

  VastaaPoista
 5. ihailen töitäsi, nam =)

  VastaaPoista
 6. Upeita ompeluksia, kumpa joskus itse oppisi yhtä taitavaksi :)

  VastaaPoista
 7. I love the shirt with the horse on the rainbow, it s beautiful. Your things are beautiful - my english isn t the best and finish is a language I ve never heart!;-) A happy new year from germany - Andrea

  VastaaPoista
 8. Iiihaniaaaa vaatteita. Olet ihan huippu applikoija, jospa minäkin oppisin vielä applikoimaan ilman venutuksia. Ihania ideoita sivuillasi :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails