8.12.2011

* Uudet kaverini

Sydämet ja autokuosi velouria muut trikoota; jerseytä ja interlockia.Ostin Aenon kanssa Ikasyrin salaisen kangaspaketin puoliksi. Kuosiähky jatkuu tavallaan ja tuosta Ikasyrinkin paketista livenä buldoggi oli ainut mukava uutuusylläri. Kuvissa nämä yksittäiset eläimet- kuosit eivät ole yhtään miellyttäneet. Tämän voisi saada sopimaan nirsolle Teellekin. Kaikki jerseytä. Raidalliset Hilcoa. Lisäksi tilasin kangashamstereissa myytyjen kankaiden tilalle vähän jotain kevyempää ja monikäyttöisempää kuosia. Raidat ja pikkupallo on Fabriinalta. Oli pakko käyttää aikaisemmin voittamani alennuskortti. Paketti tuli, kuten yleensäkin, nopsaan ja kivasti oli kankaita leikattu muutaman sentin kutistusvaralla.

Nämä kankaat tuli jokin aika sitten. Take-a-ride on Saksan jälkilähetys ja pallotrikoo Hildulilta.
Ompelurintamalla on hiljaista. Siellä on keskeneräistä jos jonkunlaista mutta ulkoinen ja sisäinen valo puuttuu vieläkin.

4 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Itsekin tilasin paketin puoliksi ja olin oikein tyytyväinen sisältöön (löytyy blogista). Noi raidat ja pallot on kivoja kavereita kuosikankaille, rauhoittavat kummasti.

  VastaaPoista
 2. Oi noi raiat, sekä jny:n että hilcon. Pitäis munkin... Saisinkohan mäkin joku kerta tilattua tommosen salasen paketin, tähän mennessä aina haaveillu vaan, mutten kertaakaan tilannu :(

  VastaaPoista
 3. Mistä tuollainen salainen kangaspaketti oikein löytyy? Vai täytyykö olla tilannut aikaisemmin tuolta, että sellaisen voi saada?

  VastaaPoista
 4. kiitos kaikille kommenteista.

  Anonyymi: paketteja oli 2.12 klo 7 ja klo 21 myynnissä muutamien minuuttien ajan kun ne ovat olleet todella suosittuja. Ikasyrin Marika on ilmoitellut facebookissa ikasyrin sivuilla aina niistä. oskus minäkin olen ilmoitellut unikuun terapiahuoneen facebooksivulla. Sinne muutenkin laitan kaikki alet, vinkit ja tarjoukset kun se tuntuu olevan sopivampi paikka sellaiseen. Tänne on kivempi kirjoittaa sitten kun on ihan asiaa ja jotain näytettävää.
  Uskoisin että seuraavat tulevat keväällä myyntiin.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails