27.1.2012

* Ankan lisälentolaite


Kuinka monta eri olentoa voikaan laittaa pilvikuvioiselle kankaalle. Rajattomasti sanon minä, joten tässä vielä yksi lisää. Henkilökohtaisesti pidän kyllä Jny Desingin pilvikuosista. Ja nyt tuo pinkki on pop ja rock.
Ankka sai lentotukilaitteen selkäänsä niin pysyy matka tasaisena. Voi sitten välillä lepuuttaa siipiäkin lennon aikana. Koko noin 98/104 ja kaavana muokkaus Ottobreen Villi Viikingistä. Pilvikangas on interlockia ja applikointi joustofroteeta. Tuo linnun limenvihreä joustofotee on Lasten Metsolasta ja on kyllä aivan mahtavan kaunis ja värikylläinen sävy.


Ja pst..
Vaihdoin tuon kommentoinnin taas suoraan alkaamaan tekstistä sen mahtavan vastausominaisuuden takia. Jos teille tulee ongelmia blogini kommentoinnin kanssa niin käykää sanomassa siitä vaikka Unikuun terapiahuoneen Facebooksivuilla tai laittakaa suoraan sähköpostilla..

20 kommenttia:

 1. Herkullinen väriyhdistelmä ja hauska ankka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään kanssa tuosta väriyhdistelmästä. Livenä resori ja lintu ovat vielä samanvärisiä.

   Poista
 2. Hittolainen miten hauska. Oon yrittäny ite miettiä mitä tekis siniselle pilvikuosille, mutten oo vielä keksinyt mieluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. mä olen kierrellyt ja kaarrellut sen sinisen pilven ympärillä ja mulle se on ehkä liian tumma. tai sitten mullon sinisallergia.. turkoosista tein yhden robotin joskus..

   Poista
 3. Ihana paita :) Totta, että pilvelle voi tehdä vaikka mitä applikaatioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) se on tosi monikäyttöinen kuosi. saakohan se nyt uuden nousun nuiden uusien meandien takia?

   Poista
 4. Aivan ihana :) Todella taitava olet.

  Minullakin on turkoosia velouria 0,5m (tietäis mitä tekis..), keltaista pieni pala ja sitten vielä pinkkiä froteeta 0,6m. Täytyis nyt suunnitella ja tehdä kesäksi paidat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä olen nyt yrittänyt tehdä sopivista velour- ja joustoroteepaloista paitoja talveksi kun ne on niin lämpimiä..

   Poista
 5. Mä tässä vaan hätäilen, että kai mun sähköposti on tullut perille. Ettei ihana trumpettipaita mene sivu suun, sen takia, et oisin lähettäny postia väärään osoitteeseen, tms.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka. sain sähköpostisi. en vaan ole vielä kerinnyt vastaamaan..

   Poista
 6. Ihana väriyhdistelmä tuo pinkki+vihreä, niin pirteä!

  VastaaPoista
 7. Mielettömän upea paita, applikointi ihan mahtava. Seuraan blogiasi, vaikka harvemmin tulee kommentoitua. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. kiva kun seuraat ja vielä kivempi kuin kommentoit ;)

   Poista
 8. Jälleen oikein herkullinen paita! Miten kauan aikaa sinulla menee tällaisen luomuksen toteuttamiseen? :) Mielenkiinnosta kyselen, kun itsellä tuppaa menemään yksinkertaiseenkin työhön melkoinenen tovi! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, herkullinen on juuri oikea sana. Nyt en huomannut katsella kelloa mutta joskus aikaisemmin tein kellon kanssa muutaman paidan ja aplikoinnin ja aika hyvin siihen saa menemään aikaa. Voin vaikka seuraavan paidan tehdä taas kellon kanssa.

   Poista
 9. On taas veikeä applikaatio (huomaa kaks p:Tä ;) )!
  Minulla odottais kans pinkki pilvi-trikoo ideaa, mut juuri toi ku mahdollisuuksia on niin monia, niin ei osaa päättää mitä :D
  Kai se täytyy kuunnella taas koht 3v pitäjää mikä ois mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin harjoittelen tuon kahden peen kanssa elämää :D Parhaat palautteet (ja ideat) tulee kyllä niiltä käyttäjiltä :)

   Poista
 10. Aivan huikean hieno paita, ja hauska kuva :) Pilvikangas on ihanaa, en ainakaan vielä ole kyllästynyt..

  VastaaPoista
 11. Tämä kun osui silmiini, pakko kommentoida - Edelleen ihana paita! <3 Onnistuin ostamaan tämän meille Uniikkikirppikseltä ja tästä tuli heti meidän neidin lemppari. Käyttää vieläkin, vaikka paita mahtuukin päälle enää juuri ja juuri. <3

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails