27.2.2012

* Ottobre design Woman 2/2012

Ottobreen uunituoreesta naistenlehdestä lehdestä hiukan puhuttiin etukäteen.
Pikaisella selaamisella itse en niin lämmennyt. 
Tässä kuitenkin niitä mistä pidin. 


 Vaikka vasemmalla oleva alushame (1. Gilda) on tarkoitettu vaatteiden alle minusta kaava näytti kivalta. Jos sen valmistaisi vaikka viskoositrikoosta ja tekisi siitä enemmän baby doll- tyyppisen mekon ilman etu- ja takakappaleen ja helman saumaa. Siis että sauma alkaisi suoraan kuppiosasta.. Hmm..
Myös viereinen (3. Cordelia) mekko oikealla näyttää kivalta. Tuota eteen asettuvaa rypytystä mietin hieman. Että saako se hieman isomman masun kanssa näyttämään odotusmekolta?


Tämä (8.Liliana) liivihame näyttää myös kaavana kivalta. Ehkä minä pitäisin enemmän pidemmästä helmasta.


Musta (16. Ramona) viskoosijerseytoppi näyttää kivalta tosin helmaa pidentäisin hiukan. Koossa 38 pituus on 54cm eli aika lyhyt.


Hieman a-linjainen (6. Nellie) liivihame on lehden kaavoista yksi suosikkini. Perusmekko, josta saa muuttelemalla arkimekon ja juhlamekon helposti. Kaavaan on myös piirretty vyötärömuotolaskokset jotta mekon voi tehdä istuvammaksikin.

Lopuksi vielä sananen (5. Maryann) alushameen kaavasta jonka kuvaa ei löytynyt lehdestä. Kaavana hame näyttää kuitenkin sellaiselta josta voisin tehdä myös päällysvaatteita..

Mitä sinä pidit lehdestä? Millaisista mekoista sinä pitäsit?

8 kommenttia:

 1. Mie aluksi katoin ennakkokuvista, että tää lehti sisältäs montakin itelle mieluista. Mutta nyt kun lehden kahvikupposen äärellä lueskelin, niin en löytänyt yhtään inspiroivaa. Ihan kivoja, muttei selleista joka motivoisi myös tekemään. :/

  VastaaPoista
 2. Mulle ei tule tuota woman lehteä, mutta haluaisin tehdä sen raitatopin, missä kappaleet menee edessä vinosti päällekkäin. Mulla olis yks kangaskin pitkään odotellut kivaa kaavaa...jospa se olisi se.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkäsin siitä mekosta mikä oli kannessa....saa nähdä meneekö koskaan kokeiluun?! Olen aika huono ompelemaan itselleni...

  VastaaPoista
 4. Nellietä minäkin mietin, sen lisäksi Martina ja Beverley kiinnostaisi... =)

  VastaaPoista
 5. Minusta tuo liivihame näyttää hyvältä. Kangasta vaihtamalla moneen menoon. Myös ne perus-caprit varmasti käyttökelpoiset... Taitaa tosin olla mullakin aika monia kaavoja ennestään housuihinkin. Olen myös huono tekemään itselleni mitään, mutta nyt olen ajatellut käyttää kankaat itselleni. Pakko ottaa vähän itseäni ompeluiden kanssa niskasta kiinni.

  VastaaPoista
 6. Katselin Martina-kimonohihatoppia (nro. 10) ja mietin, että se voisi sopia imetyspaidaksi. Ensi kesänä sellaista toivottavasti tarvitaan. Se jäi päällimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista
 7. En ole irl-lehteä vielä nähnyt, en tiedä, olisiko jo laatikossa, mutta tähän aikaan jaksa käydä katsomassakaan enää. Mekot on kovin kroppariippuvaisia vaatteita. Etenkin eXtraLaardi, kuten allekirjoittanut, joutuu tosiaan miettimään. Sekä Cordelia että Liliana näyttäisivät meikäläisen päällä mammamallistolta, kun taas Ramona mekkomallisena voisi jopa käydä. Itse odotan myös sitä paitaa, jossa kappaleet menevät vinosti, vähän kietaisumallin oloinen nettikuvista päätellen. Kankaat minullakin valmiina jo :)

  VastaaPoista
 8. Oletko tehnyt tuolla Nelliellä? mietin, että uskaltaisikohan kokeilla...

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails