3.2.2012

* Se tavallinen Super Mario

Tein tämän paidan vaihtokauppana Anrinko-blogin pitäjän kanssa.  Kangas on turkoosipilkullista interlockia Fabriinasta ja applikoinnin palaset velouria pohjattomasta tilkkupussistani. Koko reilu 116. Resori on sävyltään vaaleasinappi. Applikointi onnistui minusta hyvin joskin yhtä raikas kokonaisuus tästä ei tullut kuin aikaisemmasta Tulimariosta. Silti toivon että tämä sopii käyttäjälle.Lukijan pyynnöstä myös hieman kellotin miten kauan aikaa tämän tekemiseen meni.
Tietysti hukkasin muistiinpanoni, jotta nyt ihan tarkkoja kellonaikoja en sitten muista. Mutta noin vajaa tunnin verran meni kankaiden valintaan, leikkelyyn ja applikoinnin piirtämiseen sekä suunnitteluun. Applikointipalojen piirtelyyn, leikkelyyn ja paikoilleen silittämiseen meni sellaiset puolitoistatuntia. Itse applikoinnin ompeluun ompelukoneella meni noin 2 ½ tuntia ja paidan kokoamiseen saumurilla vajaa tunti. Elikäs tämän teki noin 5 ½ tunnissa. Tietysti tämä kaikki pitäisi tehdä ihan putkeen ja ei mitään haaveiluja ja taukoja ja muita hommia ohessa. Todellisuudessa tein tätä monena päivänä pienissä osissa silloin tällöin ja kaikkea muuta samalla tehden.
Tulevaisuudessakin minulle saa ehdottaa applikointi- ja jutunaiheita. Tartun niihin hyvin mielellään.

20 kommenttia:

 1. Hyvä Unikuu! Täydellinen luomus, ja uskollinen väri ja muotomaailmaltaan originaalille.
  Mariolta saa aina mielellään näköön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä en ihan ole tyytyväinen väreihin mutta pahempikin voisi olla.

   Poista
 2. ihana! sä saat niin ihanasti aina vangittua kankaalle ihania ilmeitä ja yksityiskohtia noihin aplikointeihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aikamoista näpertämistä ja välillä myös purkamista tuo applikointi on jotta saa ne mieleiset ilmeet ja asennot.

   Poista
 3. Aivan upea paita!!!

  Tuli mieleeni tuosta, kun sanoit, että otat ehdotuksia vastaan applikoinneista. Oletko tehnyt koskaan mitään soitin- tai musiikkiaiheista kuviota? Itse pähkäilen aina sen aiheen kanssa, mutta mitään humoristista tai muuten kivaa musa-aiheista applikointia en ole keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itseasiassa en ole tehnyt. Kitarasta meidän poika voisi tykätä. Tai jostain mikä soittaa kitaraa tai rumpuja.. Mutta tämän vinkin laitan korvan taa ;)

   Poista
 4. Hieno jälleen! Ja kiitos tuosta kellotuksesta, ihan kiitettävä aika näiden luomuksien tekemiseen kuluu tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä joku vuosi vai kaksi sitten kellotin myös joitain ja silloin kului ihan oikeasti tuplasti pitempi aika.

   Poista
 5. Merkkasitko muistiin, paljonko kangasta meni? ;) KK...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin paitaan aikoinaan (157cm)täysleveän 60cm kokoisen palan. Siitä jäi 16cm leveä suikale hulpioreunaa ja alareunaa 7cm suikale täysleveän verran.. Eli materiaalit tähän paitaan maksoi 9,90e. Lasken nuo velourpalat ja resorin samaan kerran paitakankaasta jäi tuo suikale..

   Poista
 6. Ihana paita! Mun pitäis oikeesti tehdä tuollainen kummipojalle! Ja juu, ei se aplikointi mitään nopeaa hommaa ole, suurin aika tosiaan menee siihen skräppäämiseen että pääsee ompelemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Mario on varmaan aika monen pojan suosikki.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. kiitos. tosiaan toivon että käyttäjäkin tykkää.

   Poista
 8. Upea luomus! On nää vaan niin huippuja :)
  Kiitos kellotuksesta. Kiva kuulla kauanko menny mihinkin työvaiheeseen. Aplikointi vie aikaa vaikka konkari jo oletkin. Yllättävän nopeaa kuitenkin. En usko pääseväni lähellekään tuota aikaa. Tekis kyllä mieli itsekin uskaltaa/jaksaa :) Josko jotain pientä aluksi :)
  Silitätkö kaikki palat kerralla?

  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos virpi. uskalla vaan. olen tekemässä simppelimpää applikointiohjetta tässä kevään aikana joten niillä ohjeilla ainakin uskaltaa.

   mä silitän kaiken kerralla juu.

   Poista
 9. Aivan MIELETTÖMÄN upea paita!!!
  Kiitos kiitos!!!
  Käyttäjä rakastaa paitaansa ja on taas nytkin laitettu päälle, suoraan narulta. Paita on pesty jo kolmesti ja on edelleen aivan samanlainen.
  Olet hurjan taitava. En voi kuin ihailla.
  Kiitos ihanimmasta vaihtarista ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiijätkö anrinko, toi oli niin mukava kuulla. otin vähän riskillä sen trikoon kanssa kun ostin sen tätä paitaa varten ja laadusta ei ollut tietoa. huhhuh.. mutta kävin tänään hakemassa vaihtaripaketin ja kyllä tuo collegetakki ja avaruuspaita on varmasti mieluisia täälläkin. mietin paitaan punaisia housuja joissa sitten olisi tuo raketti lahkeessa mustana ja turkooseilla kuviolla. kiitos sinulle myös.

   Poista

Related Posts with Thumbnails