1.2.2012

* Unikuun terapiahuone goes kankaaton kuukausiAjattelin osallistua Kaja &lilla krax- blogin kankaattomaan kuukauteen. Siis ostojen kohdalta. Ei uusia ostoksia ellei joku vaate valmistuakseen tarvitse sitä. Eli esim takki vuorta jne mutta kaappiin ei saa ostaa mitään marinoitumaan. Kankaaton on voimassa tämän kuun eli 1.2-29.2.
Kaikki on tervetulleita mukaan!

Henkilökohtaisesti minulta tämä vaatii tiukkaa selkärankaa koska tiedän että joitain "pakkosaada"- uutuuksia on tulossa juurikin helmikuun aikana. Glumps.. :/

7 kommenttia:

 1. Mulla pitäis olla vielä käsityökirjojen (6 kirjaa kuukauden sisällä) ja -lehtien ostolakko (eilen lähti kaupasta mukaan Mollie makes ja Marie Claire idees) - ja kaiken kädellä tekemiseen liittyvän materiaalin ostolakko. En edes ehdi tekemään kaikkea mitä ajattelen. Onneksi nuo villalangat ja helmet eivät tuota tuskaa. - Mutta, hyvä idea kankaiden kanssa. Otan haasteen vastaan. Ei siis kirpparillekaan kiertelemään hyviä kirppiskankaita :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen hengessä mukana, sillä minulla on pyörähtänyt käyntiin ryhdistäytymisvuosi muutenkin. (Luultavasti annan itselleni kuitenkin luvan salmiakkiruutujoustiksiin!)

  VastaaPoista
 3. Mulle saapui juurikin tänään tilaamani kangaspaketti ja toisen tiedän olevan matkalla... Omalta osaltani lienee siis erittäinkin helppoa olla kuukausi ostamatta kankaita. :)
  (Nyt kun sanon näin niin takuulla jollain seuraamallani kangaskaupalla on kohta joku "ihan pakko saada heti" -uutuus... :p )

  VastaaPoista
 4. komppaan. tammikuussakin moista yritin, pieniä lipsahduksia sattui mutta nyt jos sitä pystyis olemaan... tuo salmiakkiruutujoustis tosin miutakin houkuttaa... josko sitä jäis ees joku jämäpala niin maaliskuussa sais jotain pientä... ;)

  VastaaPoista
 5. hih, hyvä yritys :-)) Ok, lasketaan tuo Michalta tuleva kangaspussi vielä tammikuuhun :-)) olen ainakin hengessä mukaan...

  VastaaPoista
 6. Pitäisköhän itsekin julkisesti julistautua ostolakkoon, niin ehkä lupaus pitäis... Satuitpa sopivasti valitsemaan vuoden lyhimmän kuukauden;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooh - se on pakko osallistua sit tähän... varastoja PITÄÄ saada pienemmäks...

   Poista

Related Posts with Thumbnails