12.3.2012

* Robotti joka oli kaikkea "liian"
Moonkidsin harmaameleerattu ihanan pehmeä jersey pohjana ja applikointi velouria. Koko 134/140 ja kaavana Ottobreen Beat teeppari. Ja tälläkertaa tuli hiukan liian leveä ainakin nyt. Pituus taas vähän liian lyhyt(Siis miten voi olla oikeesti??) ja kaula-aukkokin ehkä suhteessa liian pienen näköinen. Värit jotenkin oudot ja kuva liian pieni sekä liian alhaalla. Hihat jäivät liian lyhyiksi ja piti laittaa resorit. Ja mallikin jotenkin liian huonolla tuulella edes kokeilemaan. Että sellaista.10 kommenttia:

 1. Although I can not understand a word of your post I must leave a great compliment for that great robot! It looks very funny, just a dream for a boy.. Greetings from Germany sending Nicole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HI! thank you for visiting my blog. It´s nice to get comments from different countries.

   Poista
 2. Harmaameleerattu ei ole ihan suosikkini, mutta robotti ja paita noin muuten on valloittava! Voisin kuvitella että meidän poika tykästyisi tuohon, ei passaa näyttää tai joudun ompelupuuhiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoa. mullakin on siedätyshoitoa tämän harmaameleeratun kanssa. mut ihanan tästä tekee tää matsku. pehmeä ja laadukas trikoo.

   Poista
 3. Upea, kuten aina. Vaikka sinun mielestäsi kaikkea liian.. Mutta sitä on aina liian kriittinen omista töistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. omiin juttuihin tulee kyllä sellainen kynnys jota on kokoajan vaikeampi ylittää.

   Poista
 4. Hieno robottipaita! Kivasti olet saanut väriä harmaalle kankaalle. Kummasti sitä itse näkee omissa töissä kaikkea negatiivista.. Sinulla on kyllä niin taidokkaasti ja huolella ommeltuja kaikki. Mutta tosihan se on, että aina pitäisi saada kaikki onnistumaan nappiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. niin se on. on eka se visio ja sellainen ajatus että ihanaa tehdä paita josta lapsi tykkää ja sitten vielä ompeluvaiheessa on ihan fiilareissaan ja sitten valmiina onkin ihan että plääh.. :D noh, uutta vaan putkeen..

   Poista
 5. Hello :)
  I didn't understand anything you wrote, Iike Niciebiene :)) But I like your robot too :) What a cool Shirt!!!
  And thanks for your comments on my Blog - I'm very happy about it!!!
  Greatings from Germany
  Christine

  VastaaPoista
 6. Great, greater, Unikuu!!!
  And as I see, Nicibiene and aennie found your blog and left comments here. These two women are very great in applications, too. Three application-artists together!!! *smile*
  Lots of Love,
  Sabine, M4B

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails