3.10.2012

* Arvontapaidat

Facebookissa arvottiin aikaa sitten kangasta ja paitaa. Tässä, vihdoin, lupaamani paidat. Toinen koossa 130/134 ja toinen 98/104. Kumpikin tytöille. Isompaan tuli viininpunertavat resorit ja pienempään pinkit. Kumpaankin laitoin unikuut -ompelumerkin ulkopuolelle niskaan. En ole niitä jaksanut käyttää pitkään aikaan mutta näihin ne sopii hyvin. Nyt vaan paidat postiin ja silleen.
Ja sori kun kesti.


Työelämässä menee seesteisesti. Esityspäivinä on kyllä hommaa ja niinä päivinä kun ei ole esitystä niin etsin (edelleen) kattiloita esitykseen. Vaivaiset 25 kattilaa pitäisi vielä löytää.. :D
Eli jos olet pääkaupunkiseudulta ja omaat teflonpintaisen tai alumiinisen kaksikahvaisen, mahdollisesti pilalle menneen, kattilan. Niitä saa tuoda Q-Teatterin toimistoon. Nyt on vielä sellainen kamppanjakin että sopivan kattilan voi vaihtaa pääsylippuun. Kattilat pääsevät vielä käytön jälkeen, tosin aika mutkaisena, metallinkeräykseen.

Lisäksi kaappi on täyttynyt näillä..Muut paitsi raidallinen ovat puuvillaa.4 kommenttia:

 1. Tuo oikeanpuolimmainen hempukka on niiiiin tilkkutyökangasta...Vai näenköhän tilkkutöitä nyt joka paikassa, kun puuvillan ompelu on niin kivaa...

  VastaaPoista
 2. Oi tuo pöllökangas! Oon katsonut sitä moneen kertaan ja meinannut ostaa, mutta kun en vaan keksi mitä puuvillaisesta tekisi. Mitään sisustustavaraa kun ei kaivata, ei mahdu, joten pää lyö aivan tyhjää. Mutta on niin suloista!

  VastaaPoista
 3. Aika kiva toi viininpunainen ton Taikametsän kanssa! :) Ja iiihania kankaita. :)

  VastaaPoista
 4. Very nice! Like the fabric!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails