8.10.2012

* Lokakuisen inspiraation etsintää

Moikka kaikki. Mitä kuuluu? Mulla vähän tylsää. 
Mistä tämä inspiraation puute oikein johtuu. Onkohan lääkitykseni kohdallaan? Nukunkohan liian hyvin ja syön tarpeeksi? Kohta alan huolestua. Olen potenut tätä inspiraation puutetta jo keväästä. Sen tietysti olette huomanneet vähentyneistä blogipostauksista. Pahoittelen. Kaikenlaisia ideoita on vaikka kuinka. Tietokoneeni inspiraatiokansiot pursuilee kuvia vaikka mistä. Materiaaleista ei ole pulaa. Tämä on jo inhottavaa. Ompeleminen on minulle terapiaa kaikesta muusta. Sen avulla pääni on tyhjä ja voin miettiä rakastamiani asioita kuten värejä, muotoja, sommitteluja, kuvioita.. Mutta en saa mistään oikein otetta. Intoa ei piisaa tarpeeksi vissiin.Ajattelin kokeilla tätä teemaviikkoa Elsie Marleyn blogissa. Tavoitteena on ommella tunnin joka päivä viikon ajan lapselle. Jos se siitä sitten jotenkin lähtisi.


8 kommenttia:

 1. Se johtuu siitä että sulla on kiva työ missä saat myös toteuttaa itseäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aika hyvä pointi. Työni on kyllä tosi kivaa. On ihanaa mennä työpaikkaan jonne on kiva mennä. Työkaverit on mielenkiintoisia ihmisiä ja työnkuva mielekästä.

   Poista
 2. Täällä ihan samanlaiset fiilikset, kankaita ja ideoita pursuaa mutta mitään ei jaksa alkaa toteuttaa... välillä inspis ottaa vallan, mutta sitten kun joku vaate epäonnistuukin niin koneet saa pölyttyä taas viikkokausia.

  VastaaPoista
 3. Auttaisko sellainen, että päättäisit tehdä jonkun ärsyttävän roikkuvan homman pois alta (mulla toimii esim. vaatehuoneen suursiivous tmv.), niin ompeluinto löytyy äkkiä kummasti!
  Toivottavasti into löytyy. :)

  VastaaPoista
 4. Voisko olla, että sulla menee nyt niin hyvin, ettet tarvii terapiaa? :) Ei silti, ymmärrän tuskasi. Mulla on samaa ollut jo pitkään. Ajatuksissa ompelen vaikka mitä, mutta en saa toimeksi. Auttaiskohan tuo allihaahkan ehdottama inhottavan rästityön alta tekeminen. Mulla ainakin vaikuttaa just se, että jos tiedän jonkun homman olevan tekemättä, niin poden ompelusta huonoa omaatuntoa tai jotain ja lopulta en sit aloita sitä ompelua, mutta en myöskään rästihommaa :D

  VastaaPoista
 5. Tiedän tunteesi. Itse sama fiilis neulontatöiden suhteen. Mutta jospa se inspiraatio ja innostus ilmestyy kohta jostain nurkan takaa :)

  VastaaPoista
 6. Kaikilla varmaan se inspiraatio joskus katoaa johonkin (: Itse yritän juurikin opetella siihen, että jos ispiraatiota ei löydy niin sitten ei tehdä. Itsellekkin ompeluharrastus terapiaa ja rentoutumista, mutta välillä sitä tarvii jopa terapiasta hieman lomaa (:

  VastaaPoista
 7. Meinasin kans todeta, että sullahan on työ jossa pystyt toteuttamaan omaa luovuuttasi, niin se ei aina vaan riitä enään kotiin asti...
  Töissä kun alkaa rutiinivaihe, niin viimeistään silloin se luovuus alkaa taas pilkistelemään. =)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails