16.1.2013

* Annin kaksi onneaOnni voi olla vaikka tammenterhon muotoinen..
Vihdoin sain tehtyä Unikuun terapiahuoneen 3vee arvonnassa voittaneelle paidan. Olen niin pahoillani tästä pitkästä odotusajasta. Selityksenä on talvi, työt ja koneen huollossa oleminen.. Toiveena oli jotain raikasta, kuten keltaista tai vihreää. Toiveessa mainittiin myös sisarusten kettupaidat että jotain sellaista ekaluokkalaiselle tytölle.
Toisten lasten vaatemakua on vaikea arvailla mutta toivotaan että on ainakin kooltaan sopiva. Paidan kaava on muokkaus Ottobreen Pupusesta ja peruspaitakaavasta. Koko on noin 134. Orava on applikoitu velourista Hannan Kankaasta tilattuun keltaraitaiseen trikooseen. Resorin alkuperää en muista mutta on ehkä kaunein ruskea resoriväri ikinä.

15 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Sä oot kyllä niin taitava! Kyllä tuota paitaa on voittajan kannattanut odottaa!

  VastaaPoista
 2. Ei juma miten hieno! Huh! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan ilmeikäs kurre! Huomioni kiinnittyi heti tuohon oravan varjoon, tuo hauskasti lisää syvyyttä kuvaan. Ja nuo silmät, niin nätit! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis lopputulos ja niin on taas omaa käsialaasi! :D

  VastaaPoista
 5. Ihana! Voi kun olet osannut tehdä kauniin katseen!

  VastaaPoista
 6. Oikein sievä, toivottavasti koulukaskin tykkää!

  VastaaPoista
 7. Kaunis kokonaisuus. Niin ihanan lempeät värit ja söpö kuva!

  VastaaPoista
 8. Aivan mielettömän ihana taas! Voi kun sais edes puolet sun applikaatiotaidoistasi. Tai voittaisi edes kerran sun arvonnoissasi :)

  VastaaPoista
 9. Siis aivan mielettömän ihana! Varmaan ihanin paitasi ikinä ja mikä parasta... Se on tulossa meille :) kyllä kannatti odottaa, ja arvaa vaan hyppääkö tyttö kattoon kun näkee tämän, niin nappiosuma kun olla ja voi :)

  -Paula

  VastaaPoista
 10. Voi että nämä sun kuvat on ihan älyttömän ihania :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails