25.1.2013

* Tarpeistotorstai 24.1.2013

Ajattelin ensin aloittaa sarjan joka kertoo kerran viikossa työstäni teatterissa. Koska tämä tarpeistonvalmistaja onkin yllättäen hyvin kiireinen niin en saanut edes postausta oikealle päivälle tehtyä. Ja en voi luvata tästä jokaviikkoistakaan edes  :D
Joten lupaan kertoa sillon tällöin jotain.


Työn alla olevaan näytelmään tarvitaan aika paljon kaikkea. Osan ostan, joitakin lainataan ja joitakin sitten tehdään kokonaan itse. Tehtävänä on ainakin kaksi isotöistä hahmoa, Aku ja Roope. Minun työni on valmistaa heidän päät,jalat ja hatut. Olen saanut asiat siihen pisteeseen että minulla on kipsimuotti päistä valmiina johon valan sitten sisälle tavaraa.Myöskään kuollutta riekkoa ei meinannut löytyä. oli vaan niitä joissain asennoissa olevia lintuja. Siispä tein sen sitten itse. Pohjalle käytin Lohikarin lokkia, kuitukangasta ja valkoisia höyheniä ja sulkia.


Vielä riekkoon muutamia juttuja kuten punainen silmän yläpuoli,silmä ja lakalla viimeistellen nuo höyhenet vähemmän pörröttäviksi. Sit saa kelvata kuolleeksi riekoksi jonka näyttämöaika on noin puoli minuuttia.

Sit seuraavan asian kimppuun..


4 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Tuntuu, että tuossa työssä saa olla ihan superhyperluova :D Hieno lintu, näyttää hyvältä, heh tai siis niin hyvälä, kuin kuollut lintu voi näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. kyllä välillä pitää juuvva aika monta kuppia kahvia vaan seinää tuijottaen että keksii miten jokin tehtäisiin. Ja lintu näytti hyvältä myös lavalla.

   Poista
 2. loistoidea blogata sun työstä! mielenkiintosta luettavaa

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista lukea sun työjutuista!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails