21.1.2013

* Terveiset kangashulluudesta

Vaikka työ ikävästi rajoittaa ompelua niin kankaiden ostamista se ei rajoita. Olen ostanut ihan hirveästi lisää kankaita loppusyksystä ja nyt vuoden vaihteessa. Tänään hain muunmuassa Saksasta tilattuja trikoita postista. Kiitos Jana kimppatilauksen hoitamisesta.Olen etsinyt isommalle pojalle sopivia kankaita ja heti tuli kaksi nappivalintaa. Eli tuo skeittitrikoo ja harmaaraita. Tee oli niistä aika innoissaan. Tilaili itselleen hupparia mm tuosta skedetrikoosta ja harmaaraidalliseen haluaa (yllätysyllätys) pääkallon..

Kolme ylintä on siis Teelle ja loput Eelle, paitsi alin oli mielenhäiriö ;) Tiesin jo tilatessa ettei kumpikaan lapsista sitä käyttäisi mutta silti piti tilata.

Ei mulla muuta asiaa..  ;)

7 kommenttia:

 1. eipä kestä :-) ja sait tänään se sun paketti viihdoinkin :-)) "hyvä itella" huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se haittaa vaikka vähän paketti seikkailikin.

   Poista
 2. wau! ja meille kyl passaa tuo bussi jos se ei nyt teille oikein passaakaan... ;)

  VastaaPoista
 3. Sepä se kun ei ehdi ommella, mutta jotain aiheen eteen tekee mieli tehdä, niin sitten ostelee kankaita... Niin tuttua.

  Kiva setti kankaita!

  VastaaPoista
 4. Onko nuo bussitkin trikoota? Meillä tuo vietäisiin käsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on,mä esipesen ne ja laitan kuitenkin kaappiin. minusta se on hauska kuosi. ties vaikka jollekin lahjaksi saisin tehdä..

   Poista
 5. Mulla vähän sama juttu... Paljon nopeampaa ja helpompaa kankaiden napsuttelu nettiputiikeista kuin niiden suunnittelu ja ompelu vaatteiksi ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails