8.2.2013

* Taas myöhästynyt tarpeistotorstai

Viikon päästä on ensi-ilta. Huomenna on pääharjoitus ja maanantaina sekä tiistaina ennakot. Hui, jännää. Akun ja Roopen päiden kanssa on vielä fiksaamista. Ompelija on tehnyt fleecestä ja vanusta kasvojen muotoja ja ne eivät vielä ole valmiit. Mun homma on nyt saada pää istumaan Tommin päähän paremmin. Sen leuka tulee ikävästi hengitysaukon kohdalle joten sisäkypärän päälaelle pitää laittaa matskua jotta saadaan suu oikealle kohdalle. Muuten se pysyy kuulemma hyvin päässä ja silleen. Akunkin pää pitää vielä käydä läpi. Samoin mikkipussit pitää kiinnittää jonnekin päässä.Näytelmä on siis siinä vaiheessa että hiotaan yksityiskohtia. On muunmuassa yksi kohtaus jossa tulee ripulia. Eilen testasimme miltä se näyttää. Ja hyvältähän se näytti. Sitä pitää vaan olla lisää ja enemmän. Ja ehkä vähän tummempaa ja märempää. Sitten on toinen kohtaus johon tarvitaan kikkelinpalanen. Se kikkeli pitää vielä maalata oikean värikseksi. Kaikkea tällaista pientä säätöä.

Toivon että saan kaiken suht järjestykseen tän viikon loppuun mennessä jotta voin alkaa siivota teatteria esityskuntoon. Harjoitusten aikana nurkkiin kasautuu erilaisia tavarakasoja. Esimerkiksi mun tarpeisto-osasto on kuin pommin jäljiltä. On etsitty tavaraa hyllyistä ja laatikoita lojuu käytävillä ja tavaraa väärissä paikoissa. Teatterin aulassa on roskikseen menossa pakettiautollinen roskaa. Onhan kuitenkin pitänyt rakentaa kokonainen näytelmä seinistä lähtien. Näyttelijöiden maski- ja pukuhuone on laitettava järjestykseen jotta he voivat rauhassa valmistautua rooleihinsa. Ensi-illan jälkeen alkaa varmaan liki 60 hahmon pukujen huoltorumba ja esitysten valmistelut. Ehkä minä sitten taas kohta kerkeän ommellakin. Toivon ainakin.


5 kommenttia:

 1. Oot sä kyllä taitava. Tosi hieno Roope! :)

  VastaaPoista
 2. Vautsivau, UPEA Roopen pää!! Olet oikealla alalla.

  VastaaPoista
 3. Tuossa 'ripulia' ja 'kikkelinpalanen' -kohdissa aloin jo hiukan ihmetellä, että millaista näytelmää siellä oikein kasataan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! :D Nuo kaksi yhdistettynä kuvaan Roope Ankan päästä... MITÄ siellä oikein tapahtuu?? :D

   Poista
  2. No onneksi en ole ainoa jolla loksahti suu auki :D

   Ois kyllä kiva käydä toteamassa se ihan ite, mutta eipä täältä oo asiaa etelään :)

   Poista

Related Posts with Thumbnails