14.2.2013

* Ystävänpäivätoivotukset

Tänään on ensi-ilta. Kaikki on valmista. Yhdet silmälasit käyn hakemassa optikolta vielä töihin mennessä. Niihin on laitettu heijastamattomat, nollavahvuuksilla olevat linssit. Eilen illalla vielä kiinnitin Roopelle kakkulat nokalle. Nyt se alkaa se esitysarki. Mutta olo on väsymyksestä huolimatta hyvä. Mä selvisin vaikka välillä kovia synnytystuskia olikin. Minun täytyy muun muassa joka esitykseen huoltaa puvut, pestä edellisen esityksen jäljiltä astiat (kaksi pientä kattausta), paistaa syötävä kikkeli, pestä teatterikakkaa ja verta pois. Ja paljon muutakin vielä. Huolehdin että yleisötilat pysyy siistinä ja että tarpeisto on ehjää. Ison näyttämön lisäksi meillä on pienempi näyttämö jonka siisteydestä vastaan myös.

Yleensä olen tehnyt jonkun ystävänpäiväaiheisen vaatteen. Nyt en ole kerinnyt enkä jaksanutkaan ommella mitään. Siispä kerään pienen kuvakimaran kivoista ystävänpäiväaiheisista jutuista. Että vielä näppärimmät kerkee ystävänpäiväteemalle.
Ps. Tämä on minun 400 blogipostaus.
Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!
 


4 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää ja loistavia kuvia olet taas pongannut! Tuli tuosta tytön sydän teepaidasta inspiraatio ja nyt ratkesi koristelupulma yhteen huppariin. Isot kiitokset, sillä se ongelma oli rassannutkin tässä jo mieltä useamman päivän :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ideoita on löytynyt! Hauskaa ystävänpäivää (vielä ehdin toivottaa :) )!

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja ideoita. Sydämethän on mun yksi heikkous! Ja nuo kengät!! Vielä kun osaisi kävellä moisilla koroilla niin omistaisin varmasti sellaiset :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana postaus <3 Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset <3

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails