29.5.2013

* Aarrekarttakaveri ja aakkostyyppiTee tykkää piirtää aarrekarttoja. Ajattelin että näin rosvonalku ei hukkaa karttaa ja tein paidan Katin Mussukoiden aarrekarttajerseystä. Mutta ei mennyt äidin ajatukset yhteen pojan ajatuksien kanssa ja paita ei ollutkaan niin mieleinen kuin sitten tämä toinen tekemäni harmaasävyinen. Kummankin paidan kaavana Ottobreen peruspaidan kapeampi malli koossa 140 leveys ja 152 pituus. Poika tykkää kun ei paidat purista. Pituutta Teellä on reilu 130cm.
 Tämä kaava sopii hoikalle mutta harteikkaalle pojalle. Hyvin on tarkka poika vaatteidensa väreistä ja malleista. Tänäänkin kaikki oli harmaansävyä ja punaista. Jopa sukkia myöten.8 kommenttia:

 1. Aarrekarttatrikoo on ihanaa, voi miksi mulla ei sitä ole... :D Ja toi hurja huppari on aivan superhieno (!), muistankin sen jostain aiemmasta postauksesta.

  VastaaPoista
 2. Hienoja paitoja:) Mistä olet löytänyt aakkoskankaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. saksasta ostin ison palasen kun ajattelin että se voisi iskeä meidänkib jätkään

   Poista
 3. Mistä tuo kirjainkangas? Meidän 9v:n makuun aarrekartta on jo liian lapsellinen, mutta tuo harmaa saattais hyvinkin upota. Huppari on hurjan hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ensin että kiva mutta päällensä ei suostunut laittamaan :D. Saksasta tilasin muistaakseni viime vuoden lopulla.

   Poista
 4. Ihania vaatteita ja tuo huppari jaksaa aina vaan olla ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
 5. Ohh!! oh my god! Olet ottanut kuvan mun vanhoilta hoodeilta!! Tuolla, tuon torin ympärillä olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni asunut ja leikkinyt ja pyöräillyt ja juossut ja itkenyt ja nauranut parhaiden ystävien kanssa! Hitsi mikä mahtava flash-back!! Kiitos siitä =) Ja todella upea huppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla koulun ja torin ympärillä juoksentelee nyt mun lapset. Hauska yhteensattuma :)

   Poista

Related Posts with Thumbnails