1.5.2013

* Merenneito
Tämä on Een ensimmäinen nukke ikinä. Ostimme sen jostain tuliaiseksi. Sitten siltä hävisi jalka. Kumpikaan lapsista ei "tiedä" mitä tapahtui. No, koska ei ole jalkaa niin pitää nyt pyrstö ainakin olla. Näin pieni merenneito pääsi uudestaan seikkailemaan. Puuvillan sisällä vanua siitä yhdestä vielä parilla tikillä olleesta jalasta ja Ikean tyynystä. Puuvilla jostain nettikirpulta.Etsin tilkkupeittoihin sopivia puuvilloja ja tämä Aenolta tullut puuvilla muovautui Eurokankaan palalaaripuuvillan kanssa Een hameeksi. Ei suostu sovittamaan. Palalaaripuuvillan reunassa muuten luki että Riley Blake. Miten Eurokankaassa voi olla sen paloja laarissa? Niitä kaivataan pakalle!!

Minulla on tapani mukaisesti monta rautaa tulessa. On lisää Sirkusarjan pehmoja piirtelyn alla, vaatteita sekä vauvalahjoja lisää.. Mutta yllättäen työpäivien jälkeen ei oikein jaksaisi.. Meillä alkoi maanataina teatterilla uuden näytelmän harjoitukset. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea tämä näytelmä tuo mukanaan. Häiriötekijä menee vielä tän kuun 18 päivään asti, joten tervetuloa katsomaan. Jos siis tykkää Ihmebantun ja Studio Julmahuvin tyylisestä huumorista..

16 kommenttia:

 1. Ihana merenneito! Hieno oivallus tehdä rikkinäisestä nukesta tällainen. Hamekin on kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Meillä on sama nukke, ulkomaan tuliainen, Helga nimeltään meillä ja jalat tallella...vielä =).

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuo merenneidoksi muuttaminen. Meillä on noita nukkeja kaksi, toinen laivatuliaisena saatu ja toinen kirppislöytö. Molemmille olen joutunut ompelemaan käsiä ja jalkoja takaisin kiinni, mutta on noita halailtukin.

  Puuvillahame on kiva. Pitäisi itsekin ommella kun tyttö tykkää mekoista kovasti ja hameistakin sitten kun mekkoa ei saa.

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaava pyrstö! Ja hieno mätsäävä biksuyläosa!

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihanuus! Meidän merenneitofani hihkuisi tosissaan, jos tämän näkisi :)

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän ihana merenneito. Kiva hame, ihanista kankaista ;)

  VastaaPoista
 7. Mahtava tuunaus =) Upea merenneito!

  VastaaPoista
 8. Mahtava nukketuunaus! Niin valloittava on tuo merenneito <3

  VastaaPoista
 9. Hieno tuunaus merenneidoksi :)

  VastaaPoista
 10. Vautsi! Mahtis idea korjaukseen :)

  VastaaPoista
 11. Uskomaton idea tuo merenneito. Niin kaunis!

  VastaaPoista
 12. Loistava idea! Ja hauska toteutus!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails