11.8.2013

* Kevättä odottamassa

Voihan elokuu. Kesälomat meni liian nopeasti. Tähän voitte kuvitella syvän huokauksen.
Piristin itseäni pienellä laukulla.
Pääskynen on puuvillatilkuista tehty. Löysin netistä paper pieced tekniikalla tehtyjä juttuja ja innostuin kovasti. Kuvan löysin netistä myös mutta jouduin sitä muokkaamaan ja miettimään kyllä aika paljon miten sen toteuttaa. Osa kankaista on kierrätetty jostain vanhoista vaatteista tai muista tekstiileistä. Samoin laukun metalliosat on kierrätettyä materiaalia, työpaikan roskiksesta. Silitin päälliskankaan taakse kuituisen tukikankaan vähän jämäköittämään. Vuoreksi valitsin Modan Eurokankaasta löytämäni puuvillan. Laukun koko on 35 x 29.
Millä te piristätte itseänne?


10 kommenttia:

 1. Aivan hirmukaunis kassi! Mielenkiintoinen tekniikka! Pitääpä käydä kurkkimassa, mikäs se tuollainen tekniikka onkaan. Heti innostuin. Eikä ole eka kerta, kun sun blogissa innostun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) mäkin törmäsin ihan vasta viime viikolla tähän tekniikkaan.

   Poista
 2. Kaunis laukku! Ja niin ihanan tasaista jälkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä ite kansa tykkään laukusta ja tää on ommeltu kokonaan sillä mun ikivanhalla metallisella husqvarnalla. uusi kone on tuolla pölyttymässä.

   Poista
 3. Onpas hieno. Älyttömän homman olet tehnyt kyllä. Musta ei ikinä tule tilkkuilijaa, ellei mielialapeittoja lasketa niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä taisin viikon tätä pienissä pätkissä tehdä. yllättävän työlästä siis oli tuo pienten palojen ompelu, niiden kohdistus ja ompelujärjestyksen miettiminen. purin muuten aika monesti.

   Poista
 4. Hieno kassi, milloinhan minä ees taviskasseja saisin aikaiseksi ommella. Näin hienoa en edes osaa!

  VastaaPoista
 5. uuh.. mun kärsivällisyydellä ei ikinä tehdä tällaisia. Hieno!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails